Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Mama z synem :)

Domyślnie

Naturalne, ładne, pastelowe foto.
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Bardzo ładnie wyszło to zdjęcie, będzie fajna pamiątka
    opis w fazie przygotowań ...

Domyślnie

Bardzo fajna, ciepła, albumowa foteczka
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Domyślnie

Fajne swiatło, fajna fotka.

Domyślnie

Bardzo, ale to bardzo dobre zdjęcie - za ogół i za szczegóły. Ogólnie światło, tonacja, kadr - to jest jak najbardziej poprawne, natomiast w przypadku szczegółów, o które zadbałeś, a mało kto dba - osoby patrzą na siebie (przy dziecku to nie zawsze łatwe), mama jest umalowana (kobieta mająca małe dziecko nie zawsze ma na to czas lub chęci - wręcz miewa rzadko), do tła nie można się czepiać, bo to w domu. Innymi słowy chciałbym Cię poinformować, zupełnie szczerze i poważnie, że popełniłeś bardzo dobre zdjęcie - bez zadęcia, bez wpadek - takie jak powinno być - proste, szczerze, technicznie bardzo dobre, a przede wszystkim mające coś w sobie.

Domyślnie

Przemku - widzę miłość !!!
    Równi i równiejsi!

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Naturalnie: MIŁOŚĆ... brawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Bardzo, ale to bardzo dobre zdjęcie - za ogół i za szczegóły. Ogólnie światło, tonacja, kadr - to jest jak najbardziej poprawne, natomiast w przypadku szczegółów, o które zadbałeś, a mało kto dba - osoby patrzą na siebie (przy dziecku to nie zawsze łatwe), mama jest umalowana (kobieta mająca małe dziecko nie zawsze ma na to czas lub chęci - wręcz miewa rzadko), do tła nie można się czepiać, bo to w domu. Innymi słowy chciałbym Cię poinformować, zupełnie szczerze i poważnie, że popełniłeś bardzo dobre zdjęcie - bez zadęcia, bez wpadek - takie jak powinno być - proste, szczerze, technicznie bardzo dobre, a przede wszystkim mające coś w sobie.
    Aż się normalnie zaczerwieniłem

Dzięki wszystkim za miłe słowa, z tej "sesji" jest jeszcze kilka zdjęć, przejrzę resztę i może coś jeszcze wrzucę

Cieszę się podwójnie, że zdjęcie się Wam podoba, bo poćwiczyłem na nim też retusz skóry i chyba wyszło mi to całkiem OK

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów