Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Turysta

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Turysta

Tak nasz synek zwiedzał Toruń

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Jak najbardziej na tak Fajne ciepłe kolory, pokazują emocje małego super pamiątka do albumu rodzinnego.
    D200 | N 28-70/2.8, 50/1.4 | SB 800 |

Domyślnie

Sympatyczny zestaw, ale nie pasuje mi za dużo białej powierzchni dookoła w stosunku do powierzchni zdjęć. Na lewym dolnym, ten ptaszek poza głębią ostrości wygląda jak wielki paproch na matrycy - wiem, czepiam się .

P.S> Czyżby już po urlopie?
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    P.S> Czyżby już po urlopie?
    Dopiero po pierwszej tygodniowej części
    W sobotę znowu wyjeżdżam tym razem na dwa tygodnie
    Pozdrawiam

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarek76 Zobacz posta
    W sobotę znowu wyjeżdżam tym razem na dwa tygodnie
    Ja też
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Prawdziwy turysta z przewodnikiem w ręku. Fajnie wyszło !!
    Równi i równiejsi!

Domyślnie

D50 robi takie ładne zdjęcia? I dlaczego właściwie sprzedłem swojego 85/F1.8? No cóż, to nie aparat robi zdjęcia, tylko człowiek. Bardzo fajne. Zarówno model, historyjka, jak i technicznie. Ładna ostrość, ładne nieostrości. Gratulacje.
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

fajnie Ci wyszły te foteczki , odnosze wrazenie ze 3.2 to jeszcze za wysoko chodzi mi o GO, kolorki i reszta bdb

pozdrawiam

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Orkaniusz Zobacz posta
    D50 robi takie ładne zdjęcia? I dlaczego właściwie sprzedłem swojego 85/F1.8? No cóż, to nie aparat robi zdjęcia, tylko człowiek. Bardzo fajne. Zarówno model, historyjka, jak i technicznie. Ładna ostrość, ładne nieostrości. Gratulacje.
    zawsze mówiłem, że D50 to najlepsza puszka Nikona - i jedyna, do której softu nie musieli zmieniać
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    zawsze mówiłem, że D50 to najlepsza puszka Nikona - i jedyna, do której softu nie musieli zmieniać
    Żeby D50 było w obudowie D70 to byłby ideał a tak to tylko body na małe rączki
    poza tym D50 chyba nie ma podswietlenia i drugiego kółka... duzo na temat było ale jedno kółko to już przesada

pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów