Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Iwona Kopeć

Domyślnie Iwona Kopeć

To z wczoraj. Zrobilismy sesje z Iwona w warunkach domowych. Jutro leci do Japonii Ale wroci hehe. Swietna modelka, naprawde. Jak te sie przyjma bedzie wiecej bo nierzadko zdaza sie ze ciezko mi wybrac zdjecia

Stylizacja: Aśka Wolff

1.

2.

3.

4.

5.

Domyślnie

2super

Domyślnie

To do czego mozna sie jedynie przyczepic to podłoga i brudna sciana na dole. Dodaje to niechlujności. Chodzi o zdj. [3]
    Rozumiem ze chciales choc na jednym wszystko objąć ale w tym pomieszczeniu to było chyba niepotrzebne. Reszta mi sie podoba!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastrana Zobacz posta
    To do czego mozna sie jedynie przyczepic to podłoga i brudna sciana na dole. Dodaje to niechlujności. Chodzi o zdj. [3]
    Rozumiem ze chciales choc na jednym wszystko objąć ale w tym pomieszczeniu to było chyba niepotrzebne. Reszta mi sie podoba!
    Niestety nie moglem na to nic poradzic, a modelka potrzebowala zdjecie calej sylwetki. Niestety, nie mozna miec wszytskiego

Domyślnie

Nareszcie pani, która potrafi zagrać. Od razu widać profesjonalistkę. Dwójeczka urzekająca.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Co do moich komentarzy to proszę patrzeć z przemrożeniem oka, bo dopiero co zaczynam komentować zdjęcia bardziej obiektywnie.

Ogólnie do zdjęć:
    + bardzo miła kolorystyka zdjęć
    + miłe dla oka kadrowanie
    + bardzo udane światło choć przy [2] lekko za mocno myślę w pewnych miejsach
    + bardzo ładna modelka i widać profesjonalizm
    + oczywiście muszę nadmienić stylizację, bo bardzo mi się ona podoba
    - na [3] podłoga, ale cóż jak to autor powiedział:
    Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    Niestety nie moglem na to nic poradzic, a modelka potrzebowala zdjecie calej sylwetki. Niestety, nie mozna miec wszytskiego
    więc idzie też na +

sailor
    Gość

Domyślnie

nie dziwie sie ze leci robic ksiazke na dalekim wschodzie..swietna modelka ... oby jak wroci nadal chciala z toba pracowac .. bo z mlodymi modelkami to tak roznie

Domyślnie

Bardzo ładne fotki - a modelka jeszcze ładniejsza
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Fajne fotki,
    jedyne co mi przeszkadza, to cień pod prawym okiem na pierwszej,
    moze warto go nieco "osłabić".

Rozmowny
    Miasto
    Poznań // Gorzów Wlkp.

Domyślnie

można wiedzieć czym i jak doświetlałeś? konkretnie na 1 i 2 - szczególności tło bo twarz domyślam się że 2x z jakimś softboxem?
    frrruuu.!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów