Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Lightroom 2 final

Cześć,
    Już jest: http://www.adobe.com/products/photoshoplightroom/

Pozdrawiam
    Remek

Domyślnie

Aaaaa! Zsikałem się.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Ooo, dzieki za info. Podjalem juz odpowiednie kroki

Domyślnie

czy ktoś juz ma 2-kę i mógłby podzielić się wrażeniami, oraz porównać do wersji 1.4 ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fr@ntz Zobacz posta
    czy ktoś juz ma 2-kę i mógłby podzielić się wrażeniami, oraz porównać do wersji 1.4 ?
    wrazenia sa dobre. predkosc porownywalna (o dziwo, bo to u Adobe'a niecodzienna sytuacja), pare nowych narzedzi, poza tym ten sam Lightroom co wczesniej

Domyślnie

Tych "pare nowych narzedzi" zmienilo radykalnie mozliwosci LR'a. Oczywiscie na plus.

Domyślnie

powiem tak... LR 2.0 w wersji beta uzywalem od pocztaku jak tylko wyszla... a wersji 2.0 481478 dopiero od wczoraj. Wiekszych zmian do Bety nie zauwazylem, choc jest kilka przyciskow na gornym pulpicie takich jak:
    Custom Filters, Text, Attribute, Metadata. W zakladce Develop pojawil sie Graduated Filter. Troche bardziej mi sie "przejrzyste" wydaje. Musialbym posiedziec dluzej. Jak bede mial czas to potestuje, bo narazie ucze sie "obslugi" D300

Domyślnie

A ja mam spostrzeżenie utraty stabilności względem bety - być może musiałbym przeczyścić windowsa. teraz zdarzyło się trialowi "wysypać" czego żaden inny LR nigdy u mnie nie zrobił.
    TymancjO /Tomasz Tomanek/
    głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|
    "...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson

Domyślnie

A czy LR 2 obsłuży rawy z d300?

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów