Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Sigma EF-500 DG ST iTTL

chcę to kupić, cena to 530 zł (do d70s) co o tym sądzicie?
    Nikon d70s, 18-70, 70-300, Zenitar 16mm., 50 1.4

Domyślnie

Sądzimy to:
    http://tinyurl.com/cl6om
    Na temat tego błyskograta, było tu juz napisane co niemiara.
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymony
    Sądzimy to:
    http://tinyurl.com/cl6om
    Na temat tego błyskograta, było tu juz napisane co niemiara.

właśnie tu się z tobą nie zgodzę . Wcale nie ma tu dużo postów z szczegółowymi informacjami. A jeżeli były to niestety brak juz tematów na szukaj, jeżeli wpiszesz dokładną nazwę lampy to wyskakuję Ci jeden temat napisany przez Dagę, która się zdecydowała na zakup.

Szymony - jak już zauważyłem wcześniej po to jest forum aby się czegość dowiedzieć a twoje posty-uwagi są upierdliwe i nic nie wnoszące do tematu. Więc jak jesteś tak "dobry" to wyszukaj te tematy i zadaj linki a nie powtarzasz się "że było już o tej lampie pisane"
    Pzdr
    puszki i szkiełka różne takie tam oraz graty do noszenia mam

Domyślnie

Lampa całkiem nie zła ale, brakuje do SB-800
    Funkcjonalnie PRAWIE taka sama.
    Ta lampa to coś w rodzaju między SB-800 a 600.

Co mi w niej nie pasuje, otóż w Sabinkach zumowanie palnika następuje szybko i cicho.
    A w Sigmie wolno i głośno.
    Sprawuje się dobrze i dość szybko jest gotowa do następnego błysku.

Za te pieniądze spokojnie możesz brać.
    D70 Sebastian Grodzicki
    Skype "groseb"
    gg 1519367

Domyślnie

Oneil To jest ostatni raz kiedy pokazuję że jesteś w błędzie. Nie moja wina że nie mozesz sobie poradzić z wyszukiwajką. To jest forum dyskusyjne, a nie kółko różańcowe wyszukujące linki dla Ciebie.
    EOT[/quote]

Jeżeli ci się nie che pomagac innym postującym i tylko udowadniać im że kiedyś coś tam było to nie rozumiem po co ty odwiedzasz forum....

Szkoda mi już klepania w klawiaturę na twój temat i do ciebie
    puszki i szkiełka różne takie tam oraz graty do noszenia mam

Domyślnie

dzieki tym ktorzy cos powiedzieli na temat a nie zebym sobvie szukał! ,,nie dzieki" dla szymony

A swoja drogą nie wiem jak inni ale ja nie umiem dobrxze obsłuzyc wyszukiwarki bonie znalazłem tyle....
    Nikon d70s, 18-70, 70-300, Zenitar 16mm., 50 1.4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CSC
    dzieki tym ktorzy cos powiedzieli na temat a nie zebym sobvie szukał! ,,nie dzieki" dla szymony

A swoja drogą nie wiem jak inni ale ja nie umiem dobrxze obsłuzyc wyszukiwarki bonie znalazłem tyle....
    Jest mi niezwykle miło że o mnie pamiętałeś, po tym jak wskazałem kilkadziesiąt linków, do których Ty nie potrafiłeś dotrzeć. Bo nie umiesz. Sam to przyznałeś. Miłej lektury życzę. Mam nadzieję że po przestudiowaniu w/w linków nie będziesz miał problemu z wyborem.
    pozdrawiam Krzysiaczek

Uprawnienia umieszczania postów