Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Tez wspólczuję. Panowie z ulicy Postepu postępowi nie są i od lat tak samo traktuja klienta. Cóż przydałoby im się solidne szkolenie w Berlinie.
    D 300, N 80, Nikon 50 1,8D, Nikon 70-300 VR ED IF G (4-5,6) Nikon 18-70 IF G (3,5-4,5), Nikon 105 VR IF ED (2, Macro, SaBinka 600
    http://www.boaedon.pl

Domyślnie

Przypadek identyczny jak mój. Aparat już w serwisie i pewnie też skończy się jakimś "pęknięciem z winy użytkownika" Oj, polska rzeczywistość.
    Krzysiek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nostromo Zobacz posta
    Oj tym panom z serwisu coś w głowach pękło. Teraz masz urlop od puchy i wojnę nerwów. Wyrazy wsp. Ja wolę serwis w Berlinie. Obsługa bardzo mila a odbiór nastepuje w ustalonym na początku dniu.
    Moglbys przyblizyc?Tez mam zamiar skorzystac z serwisu jednak wolalbym omijac polski - a miasto to samo wiec chetnie sie dowiem jak zalatwic naprawe w Berlinie
    I walk through the valley of death, I will fear no evil,
    for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
    www.marcinmichno.com

Domyślnie

mam podobny problem ile nikon na postępu krzyknął za naprawę i ile czasu potrzebują ??

Domyślnie

Wysłałem przez sklep 01.08.08 wrócił dzisiaj czyli 18.08.08. Naprawiony i szybko wrócił, więc nie będę się żalił, że gumy ponaklejali na odpier... się.
    No ale widzę że nie jest to odosobniony przypadek, więc jeśli ktoś miał lub ma takową usterkę, niech poniżej wpisze numer serii
    mój 4009844
    park maszynowy: D300 D700 F65 n50 n30 n70-200 n24-70 n16-35 lampy różnej maści komputer i sprawne oczy

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów