2 i 3 chyba lampa z boku wyzwolona zdalnie. Przy takich fotkach prosi sie o blendę, aby doświetlić przeciwną stroną twarzy modela.
Za to modelka extra. Pstrykaj ile wlezie, bo jak podrośnie to będzie chciała kasę od taty za pozowanie)
Szukaj
2 i 3 chyba lampa z boku wyzwolona zdalnie. Przy takich fotkach prosi sie o blendę, aby doświetlić przeciwną stroną twarzy modela.
Za to modelka extra. Pstrykaj ile wlezie, bo jak podrośnie to będzie chciała kasę od taty za pozowanie)
Tutaj jest... podpis
Ty sobie lepiej szykuj długiego kija bo sie już nie długo będziesz opędzał przed adoratorami pukającymi do Waszych drzwi
![]()
Światełko było boczne z okna,zdjęcia robione bez lampy zamiast długiego kija dziś kupiłem ciężki statyw chyba wystarczy.
Dziekuje Wszystkim za wypowiedzi i proszę o wskazówki co robić żeby zdjęcia były lepsze - ciekawsze ???
Pozdrawiam Piotr
Pozdrawiam Piotr Nikon z8z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2
Ja nie wiem co ty robisz, że te zdjęcia są tak słabe. Serio. Mi to wygląda na jakąś nieudaną obróbkę, choć być może próbujesz tuszować efekt nieostrości lub na przykład złej ekspozycji. Chętnie zobaczyłbym jakiś oryginał, by móc cos więcej powiedzieć.
Skontaktuj się z nami