Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Trial HELP

Domyślnie Trial HELP

słuchajcie nie wiem czy to tu
    ale...
    zainstalowałam sobie Triala NC, iiiii....najpierw na dzieńdobry wszystkie jpg mi się pozmieniały na capturkowe (inny wygląd zewnętrzny w sensie ikonki), ale to jeszcze nie koniec!
    nie mogę ich już poprostu otworzyć-od razu mi się ten program włącza, nawet jeśli go nie chcę!!!
    HELP!!!
    co to i dlaczego tak jest?

Domyślnie

program pozmieniał skojarzenia plików
    odpal ponownie swoją przeglądarkę - ACDSee, Irfana czy co tam masz - i ręcznie ustaw skojarzenie plików jpg
    albo inaczej: najedź na ikonkę/prawy klawisz/otwórz za pomocą/wybierz program/ wybierz plik wykonawczy tej aplikacji którą chcesz i zaznacz "zawsze używaj..."
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

prawym klawiszem myszy na jpg-u/otworz za pomoca/klikasz program ktorym chcesz otwierac i zaznaczasz okienko "zawsze uzywaj tego programu do otwierania tego typu plikow. KONIEC

Qrcze, kolega wyprzedzil mnie o sekundy ...
    2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S

Domyślnie

dzięki
    już go wykasowałam i wróciły moje ikonki

nie chcę go już, jak mi ma mieszać w życiu czy tam w komputerze to do kosza!
    ale dzięki za rady!!!

Domyślnie

OTWÓRZ ZA POMOCĄ i wybierz program, zaznacz opcję ZAWSZE OTWIERAJ ZA POMOCĄ TEGO PROGRAMU i po kłopocie.
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Domyślnie

łoj się spóźniłem już wszystko wiadomo
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Domyślnie

za mądre to na mnie, miał to być prosty programik, a ja go otworzyłąm, otworzyłam zdjęcie i co dalej?
    nawet mam instrukcję od harb, ale ponieważ program pozmieniał i jej wygląd to otworzyć nie mogłam.
    Się zdenerwowałam więc i wykopałam.
    Dzięki Bogu nie wpadłam na pomysł jego kupna,a tylko wypróbowania triala!!!uffffff

Domyślnie

Kasandro, Ty jesteś z innej bajki, względnie planety?

To są podstawy, podstaw, podstaw w obsłudze systemu.

Ale spadam już i nie przynudzam.

Domyślnie

mówiłam, że się nie znam na komputerach))
    jeszcze pół roku temu jakbyś mnie zapytał jaki mam komputer bym Ci powiedziała, że biały
    Mężnie walczyłam z otawrtym obrazkiem-poddałam się dopiero po tym jak nie mogłam otworzyć instrukcji od harb, bo program zmienił coś tam, no to żem się z lekka zdenerwowała i po swojemu rozwiązałam problem)))

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasandra Zobacz posta
    ...no to żem się z lekka zdenerwowała i po swojemu rozwiązałam problem)))
    No i wylałaś dziecko z kąpielą (nie polecam na przyszłość).

CNX, to moim zdaniem najlepszy program do fotek, choć powolny.

Zrób drugie podejście.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów