Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Babuszka

Domyślnie Babuszka

Zrobiłem sobie ringflasha i wykorzystałem okazje że babcia przyjechała

www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

No tak, tak!: kółeczka widać niczym u modelki w Vogue!
    A zdjęcie ogólnie - podoba mi się, bardzo dobry kontakt modelki, kadr w porządku.
    Może jedynie dla mnie nieco przekontrastowane to BW - stonowałbym nieco.
    Art
    D300 / D810 / F70 + Nikkory

Domyślnie

babcia jak zwykle nie chciała zdjęcia

Domyślnie

Super zdjęcie i fotogeniczna modelka

ps. Najt jak możesz napisz na PW coś więcej o tym ringu do fisha

Domyślnie

Nie, no babuszka w porządalu. Tylko po Jerrym jakiś taki niedosyt, jeśli chodzi o obróbkę pozostał ...

Domyślnie

jakbym zabrał babcie do studia to bym mógł obrobić lepiej, a w domowych warunkach nie to oświetlenie co bym chciał

Domyślnie

No, no, najt - kolejny bardzo dobry portrecik. Widać, że masterujesz nie tylko robienie zdjęć, ale też obróbkę. Gratulacje.

Domyślnie

rewelacyjne zdjęcie !!
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

Domyślnie

A mnie sie nie podoba. Niezbyt dobre to światło moim zdaniem. Duża różnica tonacji między ciemną brodą i jasną twarzą. Nie pasuje mi obróbka - włosy wyszły niezbyt ładnie. Nie podoba mi sie również użycie ring-flasha na starszej osobie. Zatraca się mnóstwo charakteru - gubi dużo zmarszczek. Oczywiście nie wspomnę o gustownym wdzianku i tle, bo to przecież domowy pstryk Nie pasuje mi również kontrast między obrazem widzianym przez okulary, a tym poza nimi. Nawet kadr mi sie nie widzi. Czy coś mi sie podoba? Tak. Biżuteria. Zrób jej makro z tym ring-flashem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    A mnie sie nie podoba. Niezbyt dobre to światło moim zdaniem. Duża różnica tonacji między ciemną brodą i jasną twarzą. Nie pasuje mi obróbka - włosy wyszły niezbyt ładnie. Nie podoba mi sie również użycie ring-flasha na starszej osobie. Zatraca się mnóstwo charakteru - gubi dużo zmarszczek. Oczywiście nie wspomnę o gustownym wdzianku i tle, bo to przecież domowy pstryk Nie pasuje mi również kontrast między obrazem widzianym przez okulary, a tym poza nimi. Nawet kadr mi sie nie widzi. Czy coś mi sie podoba? Tak. Biżuteria. Zrób jej makro z tym ring-flashem
    a twoje zdjecia ci sie podobają?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów