Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Tonące miasto

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Podoba mi sie. Zastanawiam sie tylko nad podpisem. Czemu on ma sluzyc, bo dales go w takim miejscu ze latwo go wysteplowac. Wiem, czepiam sie, ale jakos nie jestem zwolennikiem takiej praktyki. Dla mnie troche psuje zdjecie, dobre zdjecie.
    Pozdrawiam

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur Jonik Zobacz posta
    Zastanawiam sie tylko nad podpisem. [...]
    Wiem, czepiam sie, ale [...]
    Nie czepiasz się Arturze. Jakiś taki "trynd" mnie wciągnął. Może mi się znudzi. W ogóle to teraz stwierdzam, iż jest za duży - jeśli uznamy, że w ogóle jest niezbędny.

Dzięki za słowo, dobre słowo.

Cytat Zamieszczone przez bartos Zobacz posta
    aaaa... w kielcach nie macie studzienek?
    Ty wiesz, że to rondo było już kilka razy "naprawiane" !?
    Znajduję się w zasadzie w ścisłym centrum Kielc i za każdym razem jest tak samo. Za każdym (deszczowo-burzowym) razem jest "zatkane"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Znajduję się w zasadzie w ścisłym centrum Kielc i za każdym razem jest tak samo. Za każdym (deszczowo-burzowym) razem jest "zatkane"
    zapewniam Cię, takich miejsc w całej Polsce, a nawet w samej stolicy jest bardzo dużo
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez galu44 Zobacz posta
    zapewniam Cię, takich miejsc w całej Polsce, a nawet w samej stolicy jest bardzo dużo
    Wierzę na słowo. Jak będziesz miał zdjęcia i wystawisz to daj znać.

Domyślnie

tosh to przecież rondo przy ul Żytniej...kojarzę okolicę...ale zdjęcie fajniusie...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów