tylko bez linczu prosze
(prostowanie tych filarow bylo by chyba zbyt wielkim oszustwem?)
Szukaj
tylko bez linczu prosze
(prostowanie tych filarow bylo by chyba zbyt wielkim oszustwem?)
Podoba mi sie kompozycja, miejsce fajne (tylko szkoda, że widać za modelką jakieś balkony :/ to trochę popsuło zdjęcie), kolorystyka tez jest ok. Moim zdaniem za mało oświetlona twarz, a za bardzo bluzeczka- bluzka za bardzo przyciąga uwagę. Ale ogólnie zdjęcie mi się podoba.![]()
Bardzo, ale to bardzo przydałoby się moim zdaniem błysnąć zza prawej krawędzi kadru na postać.
Ładna modelka, ładne foto. Szkoda ze kaderm głowe przyciołeś, ale to tylko moja opinia. Bardzo fajne foto![]()
>>
D200 | AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED | AF-S NIKKOR 70-300 1:4.5-5.6G VR | SB-600 | PLAYSTATION 3![]()
jak już Ci mówiłem... wyprostowałbym filar po prawej stronie...
ale kadr i pomysł baaaardzo mi się podoba
DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko
to nastepne pod ocene
drugie swietne, gdyby nie przepaly.
z kadrem tez moznaby cos lepszego zrobic - samo zdjecie natomiast ekstra
w mojej ocenie, stanowczo za mało półtonów, tak w jednym jak i w drugim. Do tego te przepały. Czy zdarza Ci się oglądać histogramy zdjęć??? Jeśli nie, to polecam.
Sprzęt, nawet słaby, nie powinien być problemem. Problem to światło, drugi plan i wyczucie chwili.
http://www.fotolook.pl/main.php/v/fjerzy/
moim zdaniem 1 jest jak najbardziej OK, kadr poza jest super, ale faktycznie przez ten lekki brak doświetlenie twarzy i włosów robi się z niego bardziej zdjecie albumowe niż takie mmm ze smaczkiem(hmm ale czy to wazne?
)
2 jest kapitalna! Jak robiłeś konwersję z kolorowego to pobaw sie jeszcze tonami i filtrami i zapostuj kilka wersji, ciekawe jak będą wyglądać.W kazdym razie ta wersja mi sie bardzo podoba.
Artur Borzęcki Photography
Nikon D700 ; N24-70mm 2.8 ; N50mm 1.8 ; Sigma 150mm EX Macro ; SB 900
drugie lepsze dla mnie
D7000 _____ S10-20 ____ T17-50 ____ N50 ____ T90
Skontaktuj się z nami