Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Magda

Domyślnie Magda

tylko bez linczu prosze
    (prostowanie tych filarow bylo by chyba zbyt wielkim oszustwem?)

Domyślnie

Podoba mi sie kompozycja, miejsce fajne (tylko szkoda, że widać za modelką jakieś balkony :/ to trochę popsuło zdjęcie), kolorystyka tez jest ok. Moim zdaniem za mało oświetlona twarz, a za bardzo bluzeczka- bluzka za bardzo przyciąga uwagę. Ale ogólnie zdjęcie mi się podoba.

Domyślnie

Bardzo, ale to bardzo przydałoby się moim zdaniem błysnąć zza prawej krawędzi kadru na postać.

Domyślnie

Ładna modelka, ładne foto. Szkoda ze kaderm głowe przyciołeś, ale to tylko moja opinia. Bardzo fajne foto
    >>
    D200 | AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED | AF-S NIKKOR 70-300 1:4.5-5.6G VR | SB-600 | PLAYSTATION 3

Domyślnie

jak już Ci mówiłem... wyprostowałbym filar po prawej stronie...
    ale kadr i pomysł baaaardzo mi się podoba
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

Domyślnie

to nastepne pod ocene

Domyślnie

drugie swietne, gdyby nie przepaly.

z kadrem tez moznaby cos lepszego zrobic - samo zdjecie natomiast ekstra

Domyślnie

w mojej ocenie, stanowczo za mało półtonów, tak w jednym jak i w drugim. Do tego te przepały. Czy zdarza Ci się oglądać histogramy zdjęć??? Jeśli nie, to polecam.
    Sprzęt, nawet słaby, nie powinien być problemem. Problem to światło, drugi plan i wyczucie chwili.
    http://www.fotolook.pl/main.php/v/fjerzy/

Domyślnie

moim zdaniem 1 jest jak najbardziej OK, kadr poza jest super, ale faktycznie przez ten lekki brak doświetlenie twarzy i włosów robi się z niego bardziej zdjecie albumowe niż takie mmm ze smaczkiem (hmm ale czy to wazne? )

2 jest kapitalna! Jak robiłeś konwersję z kolorowego to pobaw sie jeszcze tonami i filtrami i zapostuj kilka wersji, ciekawe jak będą wyglądać. W kazdym razie ta wersja mi sie bardzo podoba.
    Artur Borzęcki Photography
    Nikon D700 ; N24-70mm 2.8 ; N50mm 1.8 ; Sigma 150mm EX Macro ; SB 900

Domyślnie

drugie lepsze dla mnie
    D7000 _____ S10-20 ____ T17-50 ____ N50 ____ T90

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów