Close

Strona 9 z 15 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 143

Wątek: Maroko

Domyślnie

wybrałem połączenie Dusseldorf Weeze ---> Fez i z powrotem. Za całośc zapłaciłem 977zł (2 osoby)

Domyślnie

No to chyba dobra cena !
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

no myślę, ze najgorsza nie jest. Macie do polecenia jakieś dobre pensjonaciki lub kwatery prywatne w FEZie ? Mam kilka z netu ale lepiej mieć coś z polecenia

Domyślnie

Mogę Ci polecić zaprzyjaźnioną osobę która realizuje prywatne objazdy po Maroku oraz wie co gdzie i jak...i może być pomocna w tej materii.
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Nie ma sprawy, wyślę emila do tej osoby, że podam Tobie grzecznościowo jej namiary, ok ?
    Ona zajmuje się kompleksowo indywidualnymi offroadowymi wyprawami oraz na terenie całego maroka.
    Dam Ci znać na pw, jak mi potwierdzi że oczekuje Twojego emila
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

A i dodam jeszcze że ta osoba jest w stanie zorganizować objazd w jakiejkolwiek formie, czyli co kogo interesuje to ona to organizuje, nawet indywidualną karawanę na Ergu Chebbi, czy wspinaczkę na Dżabal Toubkal+ off road Dades, Todra, etc... Miałem w tym roku aż do Mali przez Mauretanię pojechać, ale zweryfikowałem plany na inne
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

takich akcji nie planuję, ale z góry dzieki za pomoc Głównie szukam noclegów sprawdzonych

Domyślnie

Ok dam Ci info na priv, jak ta osoba mi odpisze, aktualnie jest w rejonie Marrakechu z grupą...
    Nikon i podróże ...

Strona 9 z 15 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów