Szukaj
no Tunezji chyba nic nie przebije pod tym względem, ale jeszcze wszystko przede mną![]()
A fakt syryjskich jeszcze i libańskich wiz Izrael nie lubi.
Więc najpierw Syria a później Izrael mnie czeka w przyszłości, no nie zaśmiecajmy już wątku![]()
brak
Trochę chyba przesadzacie. Jamaa al-Fna w moim rankingu natarczywości sprzedawców znajduje się za Assuanem , ale przed Chan al Chalili w Kairze. Poza tym w Egipcie można więcej utargować niż w Maroku. Co do badziewności badziewia w Egipcie i Maroku nie będę się wypowiadał
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
odświeżam watek. Zastanawiam się nad połaczeniem Wrocław - Dusseldorf Weeze. Obczaiłem samoloty - i jest tak, że musiałbym ze 30-40h kiblowac na lotnisku. Eurolines - zakłądając że nie będzie opóźnien będe w Duuseldorfie o 10.15 (wylot mam o 16.00) - nie wiem czy Eurolines jeździ tylko do Dusseldorfu czy tez robui traskę zachaczając o weeze i lotnisko..Zakładajac ze dojade nim na 10.15 to bus na lotnisko mam o 12.15. Przyjechałbym o 13.45. Strasznie na styk pod warunkiem ze nic sie nie opóźni po drodze. A nie chciałbym takich sytuacji że wpadam z wywalonym jęzorem na styk i nie zdaze nic zrobić. Samochodem z Wrocławia się średnio opłaca. Tym bardziej ze pobyt od 29 marca do 20 kwietnia. Macie moze jakies inne rozwiązania? Pociag mi wyszedł 287 euro !! Więc tez ciut drogawo...
![]()
Jest też połączenie Bruksela-Fez, a Ryanair lata z Wrocławia do Brukseli - można polecieć za 50-60 euro.
"Best wide-angle lens? Two steps backward" and "look for the 'ah-ha'." Ernst Haas
za późno - bilet juz zakupiony![]()
Tak z ciekawości - jaką opcję wybrałeś i ile zapłaciłeś? bo też się przymierzam do Maroka w kwietniu
"Best wide-angle lens? Two steps backward" and "look for the 'ah-ha'." Ernst Haas
leciałem pod koniec września
Katowice > Bruksela > Tanger
powrót
Fez > Bruksela > Katowice
wszystko 600zł
bilety rezerwowane w połowie lipca
Skontaktuj się z nami