Close

Strona 8 z 14 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 143

Wątek: Maroko

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Jest też połączenie Bruksela-Fez, a Ryanair lata z Wrocławia do Brukseli - można polecieć za 50-60 euro.
    "Best wide-angle lens? Two steps backward" and "look for the 'ah-ha'." Ernst Haas

Domyślnie

Tak z ciekawości - jaką opcję wybrałeś i ile zapłaciłeś? bo też się przymierzam do Maroka w kwietniu
    "Best wide-angle lens? Two steps backward" and "look for the 'ah-ha'." Ernst Haas

Domyślnie

leciałem pod koniec września
    Katowice > Bruksela > Tanger
    powrót
    Fez > Bruksela > Katowice
    wszystko 600zł
    bilety rezerwowane w połowie lipca

Domyślnie

wybrałem połączenie Dusseldorf Weeze ---> Fez i z powrotem. Za całośc zapłaciłem 977zł (2 osoby)

Domyślnie

No to chyba dobra cena !
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    wybrałem połączenie Dusseldorf Weeze ---> Fez i z powrotem. Za całośc zapłaciłem 977zł (2 osoby)
    Jak szukacie połączeń ?? Najtańsze znalezione połączenia z jedna przesiadką we wrześniu wychodzą mi po 4200zł za 2osoby Lot Wawa-Marrakech.

Domyślnie

no myślę, ze najgorsza nie jest. Macie do polecenia jakieś dobre pensjonaciki lub kwatery prywatne w FEZie ? Mam kilka z netu ale lepiej mieć coś z polecenia

Domyślnie

Mogę Ci polecić zaprzyjaźnioną osobę która realizuje prywatne objazdy po Maroku oraz wie co gdzie i jak...i może być pomocna w tej materii.
    Nikon i podróże ...

Strona 8 z 14 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów