Close

Strona 6 z 15 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 143

Wątek: Maroko

Domyślnie

Verus, bingo dokładnie Legzira ...... byłeś w tym roku ? Ja wróciłem pod koniec października....
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

a tutaj moje foto....ech za rok znów tam będę ! muszę być......choć w Legzira przez 2 dni natrzaskałem blisko 150 zdjęć...
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

coś nie poszło, ale fotkę już zamieszczam...
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

o żesz - piękna miejscówa
    Musze się tam pojawić

Domyślnie

Kiedy się wybierasz do Maroka ?
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

19.03 - 14.04.2010 - tak mniej więcej

Domyślnie

Ja w marcu byłem kilka dni w Maroko w Agadirze. Nie miałem za bardzo możliwości wyjechać poza miasto, ale w samym Agadirze koniecznie trzeba się wybrać do portu sardynkowego. Smród jak cholara, ale te rdzewiejące kutry, zmurszałe sieci, koty portowe Jutro może coś wrzucę.
    Poza tym samo miasto niezbyt ciekawe. Piękne fale na atlantyku
    staruszek D70, D90 + SB 600 + 4 zoomy + 5 stałek

Domyślnie

to miasto jest najmniej atrakcyjne i pobyt w nim dłużej niz 1 dzień skutkuje zniechęceniem do tego kraju. Jak ktoś ma okazję/możliwość/chęć zobaczenia innego skrawka tego kraju, niech ucieka z Agadiru. Ja w przyszłym roku zachaczam znów o południe+ Sahara Zachodnia. Ktoś chętny ...?
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Legzira REWELACJA!!!miejsce musi być piękne, może się skuszę w tym roku na Maroko.
    Mam do wyboru jeszcze Turcję (lub TURCJA+SYRIA), bo zaczynają mi się te miejsca podobać,a do Egiptu zawsze można pojechać w jakiś last minute jak się znajdzie dobra cena, więc już dawno jest na dalszej pozycji miejsc MUST SEE
    Ostatnio edytowane przez dlugas1982 ; 05-01-2010 o 16:02
    brak

Domyślnie

Wlasnie sprawdzilem ceny na Wielkanoc, z UK Gatwick wylot 26 marzec powrot 5 kwiecien cena 192 funty. Niezle. Maja do wyboru rowniez inne miasta, w sumie nie tyle zalezy mi zeby jak najwiecej zwiedzac a raczej odpoczac. Moze to byc nawet jedno miejsce ale z klimatem i o ile sie da bez tlumow. No i na studencka kieszen Legzira wyglada dobrze, sprobuje brata namowic, moze ktos chcialby sie przylaczyc?

Strona 6 z 15 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów