Konar mi nie przeszkadza. Fotka bardzo dobra choc wolalbym chyba postac w ruchu - znikajaca we mgle
Szukaj
Konar mi nie przeszkadza. Fotka bardzo dobra choc wolalbym chyba postac w ruchu - znikajaca we mgle
Pozdrawiam, Lolas
swietne
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
Zamieszczone przez stig
Zamieszczone przez sailor
Zamieszczone przez jurgen
Panowie, wy wogóle nie zrozumieliście przekazu zawartego w tym zdjęciuZamieszczone przez Lolas
. Konar jest wyraźną alegorią impotencji
. Ma jawnie falliczny kształt, a jego wygięcie i wertykalne posadowienie są aż nadto wymowne.
Sylwetka dziewczyny faktycznie jakby "kłóci" się z kadrem, drażni, sprawia wrażenie, że jest nie na miejscu . Należy to odczytywać w ten sposób, że symbolizowany przez konar problem ją przerasta (co znowu jest umiejętnie podkreślone przez stosunek wielkości sylwetki i konaru). Ponieważ nie może sobie z tym dać rady, odwraca się do niego plecami, nie chce stanąć z nim twarzą w twarz, pogrąża się w melancholii.
Autor pozostawia jednak podmiotowi lirycznemu światełko nadziei na horyzoncie - to zapewne dobrodziejstwa ostatnich osiągnięć współczesnej farmakologii...![]()
A pomijając warstwę symboliczną, zdjęcie bardzo mi się podoba - też lubię mgliste klimaty![]()
Czarny ... masz u mnie flache za te interpretacje![]()
to juz beda 3![]()
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
Czornyj
A ja za to pomogę Ci je wypić![]()
Co do oceny zdjęcia, to ja widzę jeszcze niepokój kobiecej postaci. Wyrasta z niepewności, czy farmakologia pomoże...
Pozdrawiam
zdjęcie galantemgiełka czesze po bańce
![]()
pozdrawiam
Świetne zdjęcie, mi tam konar nie przeszkadza, może rzeczywiście ustawił bym onaczej postać, przodem albo tyłem, klimat jak z Silent Hilla...
http://www.sfoto.ayz.pl/kwiatusFX
http://swiatfoto.pl
| D300S | D70S | 17-55 2.8 | 18-70 3.5-4.5 | 50 1.4 | 80-200 2.8 AF D ED | SB-800 |
z silent hillem niestety nie obcowałem..
Czornyj, interpretacja mistrzoska.. nie mniej czuje sie nieco zaniepokojony ową symboliką impotencji..
KamasH
Skontaktuj się z nami