juz doczytalem ze zrozumieniem , nie wiem czemu wydawalo mi sie ze jest tam kropka i czesc o network to juz osobne zdanie ...
Szukaj
juz doczytalem ze zrozumieniem , nie wiem czemu wydawalo mi sie ze jest tam kropka i czesc o network to juz osobne zdanie ...
Contax 645, Zeiss 80mm f/2
Odświeżę temat. Dzwoniłem dziś na infolinię Nikona i dostałem oficjalną informację że NX2 można zainstalować na dwóch komputerach z dwoma różnymi systemami - np. pod win i leo. I moje pytanie: jaki inny program do wołania nef/raw umozliwia również jednoczesną instalację na podanych wyżej systemach? Nawet nie chodzi o to żeby na płytce instalacyjnej znajdowały się obydwie wersję tylko żeby jednym kluczem zatwierdzić dwie osobne instalacje - jedną zawsze mozna ściągnąć z www jako triala.
Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30
Ja mam taki klucz do LR 2, kupiony z Adobe EU Store, po przesiadce na Maca myslalem, ze bede zmuszony prosic Adobe o przeniesienie licencji, ale doczytalem w potwierdzeniu zakupu ''multisystem'' . Drugi to PS Elements dolaczony do Wacoma Bamboo Fun, rowniez klucz dwusystemowy.
Skontaktuj się z nami