Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Bundy
    No to żeś mnie podbudował... Może kiedyś, jak będę zdolnym znanym fotografem...
    Ściągaj z ulicy... ostatnio moją kumpee zaczepił jakiś fotograf, nie wiem czy amator czy pro, ale historia była dość zawiła, opowiadał jej, ze ściaga lasi z ulicy i one się zgadzają, mowa oczywiśćie o sesjach erotycznych, więc akt napewno by przeszedł niektórym płaci a niektórym nie... doszło do tego, że miał jej zapłącić za sesje w bieliznie 1500 zł ale jak jechali na sesje, to zaproponował, że zdjęcia będzie jej robił nago, i nie mam tu bynajmniej na myśli jej... oczywiście pospiesznym krokiem go opuściła...

Bądź co bądź, ładne dziewczyny warto zaczepić na ulicy, ja właśnie tak zamierzam działać, bo wynajęcie modelki za kase nie wchodzi w gre

A co do tej strony redangels, oglądam sobie te modelki, i wydaje mi się, że wszystkie są raczej nastawione na zarobek ??? no 10 zł sms andy znasz jeszcze inne strony tego typu? bo jak narazie jest jedna tylko modelka z Wrocka...

Domyślnie

takich stron jest powyżej setki, przynajmniej ja tyle znam
    kase za te SMS dostaje własciciel serwisu, a nie modelki.
    większośc z nich nie jest wcale nastawione na kase o ile pozuje w ciuchach
    to dosc zasadniczo zmienia sytuacje.
    mam tez sporo fajnych kandydatek które by pozowały za zdjęcia, a nie za kasę. ale zdjęcia w ubraniu.

życze powodzenia - chodzic po ulicy i proponowac nagie zdjęcia.
    chyba, że tez chcesz robić przekręty - obiecywać wysoką kasę, której nie będziesz miał zamiaru wypłacać i mówić że chodzi o zdjęcia w bieliznie.
    mam nadzieję, że nie popierasz tego typu działań.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z
    takich stron jest powyżej setki, przynajmniej ja tyle znam
    kase za te SMS dostaje własciciel serwisu, a nie modelki.
    większośc z nich nie jest wcale nastawione na kase o ile pozuje w ciuchach
    to dosc zasadniczo zmienia sytuacje.
    mam tez sporo fajnych kandydatek które by pozowały za zdjęcia, a nie za kasę. ale zdjęcia w ubraniu.

życze powodzenia - chodzic po ulicy i proponowac nagie zdjęcia.
    chyba, że tez chcesz robić przekręty - obiecywać wysoką kasę, której nie będziesz miał zamiaru wypłacać i mówić że chodzi o zdjęcia w bieliznie.
    mam nadzieję, że nie popierasz tego typu działań.
    Oczywiście, że takich działań nie popieram, wogóle nie interesuje mnie fotografia zarobkowa w żadnym zakresie, moim priorytetem jest zrobienie kilku fotek z których będe mógłbyć dumny, jak narazie na robieniu aktów mi nie zależy, bardziej właśnie na pstrykaniu fotek w warunkach ubraniowych, ale skoro temat jest taki jaki jest więc wyrażam swoją opinie, i opisałem tylko historię na jaką można się natknąć w rzeczywistośći... nie zaszkodzi, niekidy się na ulicy zapytać a ty skąd masz swoje modelki ?

Domyślnie

mam agencje modelek, ma ona strone www - tam mi nadsyłają swoje oferty
    mam drugą strone internetowa tylko i wyłącznie do naboru ( i jest to jeden ze 100 serwisów o których pisze ze istnieją, mój na razie jest darmowy)
    Poza tym same sie zgłaszają, kolezanka koleżance mówi, na ulicy zaczepiam tylko ze 2x w roku, jak widze kogoś rewelacyjnego, castingi co pewien czas.

na ulicy można zaczepiać, czemu nie, ale lepiej jak masz do pokazania swoje zdjęcia i jak ci chodzi o normalne zdjęcia a nie o akty.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

lucy-in-the-sky
    Gość

Domyślnie

ja póki co zaczynam,więc chyba nie ma co liczyć na jakąś profesjonalną modelkę(wiadomo - kasa),rozejrzę się za takimi początkującymi,dobry pomysł

Domyślnie

odgrzebać temat z przed 3 lat...patrz na daty
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Temat ciekawy, raczej niewiele stracil na aktualnosci. Lepiej odgrzebac, niz zakladac drugi taki sam.

Domyślnie

No właśnie.

Bo mi sie wydaje, ze maxmodels akurat sprawdza sie naprawde niezle.

Wystarczylo wrzucic pare przyzwoitych fotek z paru sesji i problemow z modelkami raczej nie ma. Chociaz z drugiej strony- nie pytałem o akty... mam na nie ogromną ochote, nawet na jedna sesje bardzo konkretny pomysl, ale jeszcze troche warsztat musze podciagnac zanim sie za nią wezme... wiec w kwestii podadnosci maxmodelowych uzytkowniczek na akty sie wypowiedziec nie moge.

Domyślnie

Niestety w aktach jest swego rodzaju koło zamknięte. Jak masz dobre zdjęcia to i modelki się zgłoszą, ale jak nie masz dobrych zdjęć to trudno o modelki, co z kolei powoduje, że nie zrobisz lepszych zdjęć.

Najlepsza w aktach jest szczerość, czyli opowiedzenie o swoim pomyśle, uzgodnienie kwestii finansowych, na przykład takich, że pomysł jest niekomercyjny, więc wszystko ma być robione dla satysfakcji a nie kasy itd. Im więcej modelka wie o sesji tym chętniej się na nią zdecyduje. Maxmodels jest OK, chociaż małe jest modelek do aktu. Ten rodzaj fotografii stał się wyjątkowo niepopularny, wszyscy wiedzą dlaczego...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów