Szukaj
Aviation Photography by Qna
Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietaniei wulkan w sosie bałkańskim
Qna Ty mocarzu, rewelacyjne masz oczko. Bardzo mi sie podobają te fotki. 4 super, koledzy Gruberana ostatnim panoramka rewelka.
Jeśli robiłeś tym samym sprzętem co na Góraszce to jestem pod wrażeniem.
Pozdrawiam
Jacek
Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL![]()
4 to ja widzę na codziennie nad głową- extra fota!
Ogólnie Qna spisałeś się na medalWszyscy narzekali tam na pogodę, brak chmurek a i tak masz super foty!
ps. masz 29 w locie?
Jakby ktoś pytał o gwiazdki ja dałem 4 bo to bardzo solidna robota![]()
Calosc fajna w odbiorze. Zaczarowales pogode ?
Dzieki za dobre słowo, jaki tam ze mnie mocarz, postury jestem raczej... no wiecie, pogody czarować nie potrafie (jeszcze...), fotki robione tym samym co w goraszcze d70s, miga w locie mam ale 300 mm to niesstety było mało :/
to moze seria II
1 - wodogłowie ciąg dalszy
2
3
4 - to tak sie da??
5
6 - chyba mogłem dac w kwadrat
7 - 714 najlepszy numer
8
9
10 prawie Axalp
11 troche oczoje...y
12 w lewo stasiu w lewo
13
14
15
Aviation Photography by Qna
Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietaniei wulkan w sosie bałkańskim
Piękna pasja, piękne zdjęcia - z przyjemnością je obejrzałem.
Muszę częściej zaglądać w ten dział.
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Bardzo udane zdjęcia. Gratuluję. Pogoda chyba tylko na ILA się przygotowała![]()
Bardzo podoba mi sie 13tka, szkoda że ten na dole ma ucięty ogonek...
Super zdjęcia.
Pieknie! nie bede sie rozpisywal pojedynczo bo calosc bardzo mi sie podoba! swietna robota!
Skontaktuj się z nami