Szukaj
Odnoszę wrażenie, że na dwójce lekko w zielone leci. I nie chodzi mi tylko o lewą część kadru![]()
pozdrawiam
Wrzucam tutaj poprawione, zdjąłem zieleni trochę. Ktoś wie czemu nie mogę edytować własnego posta...?
pozdrawiam
Tomek
bardzo fajne fotki. Podoba mi sie to zestawienieJedynie na 2 gdzies bym przyciął - coś lewa reka tam wychodzi. Ale koncepcji na przycięcie nie mam
![]()
No może minimalnie dół, chociaż nie jestem pewien...
Ale po zrobieniu tego zdjęcia zauważyłem, że podoba mi się takie zestawienie. Mocny kolor na kobiecie i jakieś ciemnawe tło, z małym powiewem starej architektury.
pozdrawiam
Tomek
Kolorystycznie jest lepiej. Co do edycji zdjęć to jakiś czas temu administratorzy zablokowali taką możliwość. Znaczy została w cząstkowej formie - możesz edytować do chyba 10 minut od wysłania wiadomości. Ma to pewnie na celu ukrócenie precederu modyfikowania starych treści aby nie dochodziło do przekłamań i manipulacji.
pozdrawiam
1ka dla mnie lepsza..
na 2ce ustawienie modelki niekorzystne - wrażenie zgarbienia oraz sam kadr nie pasuje mi.. m.in dlaego, że dziewczyna odwrócona i jednak jakaś tam zasada "oddechu" tu by się przydała, czyli przestrzeni w strone spojrzenia małżonki
pozdrawiam
Fajne! Wyszły takie naturalne...
Jacek, pozdrawiam!
D700+To16-28/2.8+T28-75/2.8+N80-200/2.8DED+N50/1.8+SB800
Miłe miękkie światło, ale jak dla mnie nieco za zimna tonacja.
D700, MB-D10, D80, MB-D80, N16-35/4G VR, N 24-70/2.8G, N18-200VR, N 70-200 2.8VR, N AF85 1.4D, T90 2.8, N50 1.8D, N24-85ED, SB-800, SB-600, SB-28DX, ringflash Delta, MF 055 XPROB
Skontaktuj się z nami