Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Jazzowy koncert Kasi Stankowskiej - Krosno

Pierwszy raz koncertowo

Koncert był świetny, a perkusista mnie zszokowal, gral super. Moim zdaniem jak na pierwszy raz to zdjecia nawet sa do przyjecia, ale moze sie myle... Ocencie sami.

1.

2.

3.

4.

5.

Specjalnie ostrosc ustawiona na perkusje

6.

7.

Łukasz Perek, Kasia Stankowska, Przemysław Jarosz, Jakub Olejnik

BONUS:

http://www.krosmedia.pl/galerie/?id=240 tutaj są dostępne wszystkie zdjęcia.

Domyślnie

Nie wiem czemu, ale wydaje mi się że balans jest troche skopany... 5 fajna PS. masz fajny nick.
    Byliśmy ostatnio z żoną, proszę pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5, zrobiłem kilka zdjęć. - Rejs

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Nie ma jazzu w tych zdjęciach . Pozdrawiam

Domyślnie

Dla mnie 2 najlepsza aczkolwiek z małym zastrzeżeniem, kadr powinien być ciaśniejszy, wtedy lepiej odda emocje/ekspresje kontrabasisty. Generalnie jak na pierwszy raz to wg mnie jest całkiem fajnie, widać jakiś zamysł, może jego realizacja nie jest jeszcze doskonała, ale jesteś na dobrej drodze Powodzenia.
    Puszka: D300 + MB-D10 + SB800
    Słoiki: N20-35/2.8D | N85/1.4D | N180/2.8 |
    http://www.jazzfoto.pl

Domyślnie

Po 1 nie ustawiony balans , j/w kolega pisal . Zarowkowy smak mozna to dziadostwo zlikwidowac poprzez auto-color w cs.

Domyślnie

Z tym balansem bieli to mniej więcej o to chodzi.
    Byliśmy ostatnio z żoną, proszę pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5, zrobiłem kilka zdjęć. - Rejs

Domyślnie

powiem wam, ze ogolnie to tam jest tak zolto, pomaranczowo na tej sali moze nastepnym razem bedzie lepiej czekam na kolejne komentarze probowalam na innym zdjeciu z ta opcja auto-color i wyszlo cos takiego:

a to oryginal....

po tej lekkiej obrobce, wydaje mi sie jakby to zdjecie bylo troszke wyblakle i jakies takie ciemne

Lucky na tym twoim przykladzie troszke zielono mi sie wydaje, jeszcze poprobowalam z auto color i kontrastem i taki wyszedl efekt

Domyślnie

To weź jeszcze auto levels i contrast

Domyślnie

Zdjęcia ciemne, a WB jest tego pochodną. Żółte sa te foty po prostu. Co do kadrów to 2,4,5 (komentaż zupełnie nie potrzebny). Ale to pierwszy raz, jak piszesz. Wszystko przed Tobą.

Domyślnie

co miales na mysli, ze komentarz zupelnie nie potrzebny?? tzn ze sa tak tragiczne??

ale ze ciemne?? mi tam nie ciemne

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów