Jak w temacie - proszę o opinię na temat tego statywu![]()
z góry dziękuję![]()
Szukaj
Jak w temacie - proszę o opinię na temat tego statywu![]()
z góry dziękuję![]()
Bardzo fajny statyw. Stabilność wystarczająca - używałem z obiektywami od 10 do 200mm (te ostatnie 2.8 więc ciężkie) i było ok. Często na nim siedziałem jak czekałem np. na busa, używam też jako podstawki do strzelania z wiatrówkiMa fajną głowicę, zawsze luzowałem żeby możliwy był obrót i ruchy w każdą stronę i tak używałem np. z tele - było super, stabilnie i jednocześnie możliwość swobodnego kadrowania. Oczywiście jak się go rozstawi na max i wysunie dodatkowo kolumnę to już tak super stabilnie nie jest, ale wystarczająco (ale po co to robić jak wystarczy rozsunąć jeden segment z nóg). Dużą zaletą jest cena, ja kupiłem za coś ponad 200zł, ale używany (ale zero śladów używania).
Pozdrawiam Piotr
Amatorszczyzna powered by D40X kit, N35/1.8G, N70-300VR, SB800 i Slik Pro 330 DX
Hej Piotr ja mam Slika500 jak chcesz mogę Ci udostępnić na dzisiaj, bo jutro (w piątek) koło południa wyjeżdżam na weekend i chciałbym go mieć. Powiedzmy dzisiaj (czwartek) koło godziny 11, bo o 12 również jadę i będę wieczorem tak więc odebrałbym w piątek przed południem. Jakby co numer tel na pm Ci puszczę
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Zamówiłem Slik PRO 330 DXjak już do mnie dotrze to postaram się wystawić jakaś opinię
![]()
I bardzo dobra decyzjaMam i sobie chwale. Moim zdaniem dobry kompromis pomiedzy waga/rozmiarem a stabilnoscia. Wykonanie rowniez bdb.
A jako alternatywa dla Slika330 - taki: http://www.allegro.pl/item408667993_..._vat_600r.html
Zastanawiałem się między Slikiem 330DX a Sherpa 600. Jak widać w stopce finalnie wybrałem Slika i nie żałuję. Za tą cenę świetny statyw - polecam
D80 | N 18-70 | N 50 1.8 | SB-800 | MB-D80 | MC-DC1 | Slik PRO 330DX | SD Extreme III 4 + 2 GB | Kata DR-467 | Crumpler That
Kupiłem Slika 330DX za względu na niewielką wagę i przystępną cenę. Jest bardzo dobry, polecam.
Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.
Skontaktuj się z nami