Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11
    Piotr_ek
    Gość

Domyślnie Slik 330 - prosze o opinię...

Jak w temacie - proszę o opinię na temat tego statywu

z góry dziękuję

Domyślnie

Bardzo fajny statyw. Stabilność wystarczająca - używałem z obiektywami od 10 do 200mm (te ostatnie 2.8 więc ciężkie) i było ok. Często na nim siedziałem jak czekałem np. na busa, używam też jako podstawki do strzelania z wiatrówki Ma fajną głowicę, zawsze luzowałem żeby możliwy był obrót i ruchy w każdą stronę i tak używałem np. z tele - było super, stabilnie i jednocześnie możliwość swobodnego kadrowania. Oczywiście jak się go rozstawi na max i wysunie dodatkowo kolumnę to już tak super stabilnie nie jest, ale wystarczająco (ale po co to robić jak wystarczy rozsunąć jeden segment z nóg). Dużą zaletą jest cena, ja kupiłem za coś ponad 200zł, ale używany (ale zero śladów używania).
    Pozdrawiam Piotr

Amatorszczyzna powered by D40X kit, N35/1.8G, N70-300VR, SB800 i Slik Pro 330 DX

Domyślnie

Hej Piotr ja mam Slika500 jak chcesz mogę Ci udostępnić na dzisiaj, bo jutro (w piątek) koło południa wyjeżdżam na weekend i chciałbym go mieć. Powiedzmy dzisiaj (czwartek) koło godziny 11, bo o 12 również jadę i będę wieczorem tak więc odebrałbym w piątek przed południem. Jakby co numer tel na pm Ci puszczę
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Zamówiłem Slik PRO 330 DX jak już do mnie dotrze to postaram się wystawić jakaś opinię

Domyślnie

I bardzo dobra decyzja Mam i sobie chwale. Moim zdaniem dobry kompromis pomiedzy waga/rozmiarem a stabilnoscia. Wykonanie rowniez bdb.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

autograf
    Gość

Domyślnie

A jako alternatywa dla Slika330 - taki: http://www.allegro.pl/item408667993_..._vat_600r.html

Domyślnie

Zastanawiałem się między Slikiem 330DX a Sherpa 600. Jak widać w stopce finalnie wybrałem Slika i nie żałuję. Za tą cenę świetny statyw - polecam
    D80 | N 18-70 | N 50 1.8 | SB-800 | MB-D80 | MC-DC1 | Slik PRO 330DX | SD Extreme III 4 + 2 GB | Kata DR-467 | Crumpler That

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Zamówiłem Slik PRO 330 DX jak już do mnie dotrze to postaram się wystawić jakaś opinię
    Więc nawiązując do postu:

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Zastanawiałem się między Slikiem 330DX a Sherpa 600. Jak widać w stopce finalnie wybrałem Slika i nie żałuję.
    czekamy
    D200/T12-24 f4/N50 f1.8/S100-300 f4/SB800

Domyślnie

Kupiłem Slika 330DX za względu na niewielką wagę i przystępną cenę. Jest bardzo dobry, polecam.
    Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów