Nie ma takiej samej litery czy w ogóle nie ma na liście urządzeń. Jeśli widzisz aparat na liście urządzeń to sprzętowo jest ok, odinstaluj go stamtąd i zainstaluj drivery z płyty od aparatu. Te w "Windzie" to proteza
wogule nie ma na liscie urzadzen(jesli chodzi o aparat)
Mam go już 4 miesiące. Ojciec w Kodaku ma takiego samego i działa już 2 lata. Więc nie szerzcie herezji że do aparatu można włożyć tylko Sandiska czy Lexara
Mam go już 4 miesiące. Ojciec w Kodaku ma takiego samego i działa już 2 lata. Więc nie szerzcie herezji że do aparatu można włożyć tylko Sandiska czy Lexara
Wlasnie, Mio a701 dogaduje sie z kingstonem ponad 1.5 roku, a dziala jak zlotko
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
poszło poprzez czytnik mam mozliwosc odczytu zdjec
teraz pozostaje czekac na odpowiedz nikona w sprawie "czego komputer nie wykrywa aparatu"
machine uruchomiłem teraz czekam na efekty
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami