Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: problem z d60

Domyślnie

Ja tam kupiłem 2 GB Kingstona i śmiga jak ta lala
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coroner Zobacz posta
    Ja tam kupiłem 2 GB Kingstona i śmiga jak ta lala
    Obyś mógł to potwierdzić za rok... dwa...

Domyślnie

za miesiac... dwa...

Domyślnie

założyłem optymistyczny wariant

Domyślnie

mój kingston 1gb padł ... w pierwszym dniu użytkowania. zdjecia były widoczne w aparacie, niestety po podpieciu do kompa okazało sie ze karta jest pusta. próbowałem na kilku komputerach i efekt ten sam. po mimo tego po włozeniu karty do aparatu dalej widoczne były zdjecia!

Domyślnie

dwa lata używam kingstona 2gb elite pro - działa równie dobrze co sandisk ultra II

Domyślnie

Witam,

Problem może być po stronie komputera - jeżeli używasz XP to zrób dwie rzeczy:

1. Podłącz aparat i zrób tak - prawy klik na Mój komputer / Zarządzaj / Zarządzanie dyskami i zobacz czy czasem karta pamięci nie ma takiej samej litery jak któryś z dysków - zdarza się - jeżeli ma zmień na inną.

2. Odinstaluj sterowniki aparatu i zainstaluj ponownie, upewnij się że podłączyłeś aparat do tego samego portu na którym instalowałeś sterowniki po raz pierwszy.

jeżeli pomogło lub nie daj znać - będziemy knuć dalej

pozdrawiam

Unhappy

Cytat Zamieszczone przez HardcoR Zobacz posta
    Witam,

Problem może być po stronie komputera - jeżeli używasz XP to zrób dwie rzeczy:

1. Podłącz aparat i zrób tak - prawy klik na Mój komputer / Zarządzaj / Zarządzanie dyskami i zobacz czy czasem karta pamięci nie ma takiej samej litery jak któryś z dysków - zdarza się - jeżeli ma zmień na inną.

2. Odinstaluj sterowniki aparatu i zainstaluj ponownie, upewnij się że podłączyłeś aparat do tego samego portu na którym instalowałeś sterowniki po raz pierwszy.

jeżeli pomogło lub nie daj znać - będziemy knuć dalej

pozdrawiam
    zrobiłem tak
    odnosnie ad 1
    nie ma takiej samej litery
    ad 2
    zrobiłem to i nic zreszta wczesniej miałem bez sterownikow.Samo mi go wykrywało bez niczego.Teraz juz go komp nie widzi nawet pozainstalowaniu programow do niego.

i to mnie dziwi bo jeszcze przed wczoraj wykrywał go poprawnie
    podejzewam ze to jednak siadło usb w aparacie ehhhh a przeciez postepowałem zgodnie z instrukcja wrrrrrr
    chciałem sobie pofotografowac a widze ze pech znowu mnie przesladuje:/

Domyślnie

Zainstaluj poprawkę do XP i powinno zadziałać.
    (Karty SDHC powyżej 4GB mają problem z XP)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez markonib Zobacz posta
    zrobiłem tak
    odnosnie ad 1
    nie ma takiej samej litery
    Nie ma takiej samej litery czy w ogóle nie ma na liście urządzeń. Jeśli widzisz aparat na liście urządzeń to sprzętowo jest ok, odinstaluj go stamtąd i zainstaluj drivery z płyty od aparatu. Te w "Windzie" to proteza

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów