Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: problem z d60

Domyślnie problem z d60

Otoz moj problem jest taki:
    Kupiłem niedwno nikona D60.Wszystko pieknie ładnie.Karte sformatowałem.porobiłem kilka zdjec no i zgrałem sobie na dysk.Wyłaczyłem aparat,wyciagnełem kabelek usb z kompa.Na nast dzien pojechalem do kuzyna porobic zdjecia( a trafiła sie taka mała uroczystosc rodzinna).Wracam do domu podpinam kabelek właczam aparat i ....................... nic wczesniej wykrywało aparat teraz juz nie wykrywa.Kupiłem nowy kabelek i dalej to samo.Probowałem na kompie siostry i tez nie widzi.Myslałem ze to cos z wyjsciem na usb .....no ale kiedy wyciagnełem kabelek z kompa i podpiełem go ponownie nikon zareagował podswietlajac ekran.Ale dalej go nie wykrywa.POMOCYy!!!!!

Domyślnie

kup sobie czytnik kart

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vanitari Zobacz posta
    kup sobie czytnik kart
    mam czytnik.tylko ze jest z nim mały problem komp wykrywa ze jest podpiety ale nie wykrywa w nim karty

Domyślnie

kup sprawny czytnik kart. Ewentualnie kup nowa karte.
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carl00s Zobacz posta
    kup sprawny czytnik kart. Ewentualnie kup nowa karte.
    czytnik jest sprawny bo z innych kart czyta.Tylko z tej jednej nie Moze wina jest tego ze ma ona 4Gb?

Domyślnie

kupiles karet SD czy SDHC?
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carl00s Zobacz posta
    kupiles karet SD czy SDHC?
    karte dostałem z aparatem.Jest to karta 4GB kingstona sdhc

Domyślnie

Ale czemu tak nagle przestał wykrywac aparat?skoro wczesniej go wykrywał?

Domyślnie

moze uszkodziles gniazdo usb? a moze sie obrazil? nikt tutaj raczej nie odpowie Ci na to pytanie. w zasadzie to chyba tylko serwis NP moglby Ci to powiedziec. My mozemy tylko zasugerowac Ci jakas alternatywe.

Domyślnie

komputer nie wykrywa aparatu tylko karte w srodku, przelacz tryb usb i na pewno wykryje. prawdopodobnie problem to wlasnie ta karta. niestety kongston to w wiekszoszci podrobki ktore psuja sie i sprawiaja problemy. wymien karte i wszystko powinno wrocic do normy. (sandisk, lexar, ale oryginal a nie taki za 15zl...)

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów