Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Przy okazji..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    No to niezłej wielkości namiot posiadasz.
    Nie jest taki wielki 80x80x80cm
    Gabi siedziala, ale teraz widze ze przydalby sie wiekszy nieco, bo pewnie skonczy sie na tym ze bede musiala kupic jakies tlo
    A mowili mi na poczatku dobrzy ludzie, ze foto to drogie hobby, ciagle czegos brakuje i chcialoby sie wiecej
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wioletta Zobacz posta
    A mowili mi na poczatku dobrzy ludzie, ze foto to drogie hobby, ciagle czegos brakuje i chcialoby sie wiecej
    No to już wiesz, że potrzebujesz portfela bez dna.
    Ale co tam, to tak jak w reklamie: "za wszystko zapłacisz kartą mastercard, a wrażenia pozostaną bezcenne.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

wow, elegancja francja - BDB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    No to już wiesz, że potrzebujesz portfela bez dna.
    Ale co tam, to tak jak w reklamie: "za wszystko zapłacisz kartą mastercard, a wrażenia pozostaną bezcenne.
    Hehhe dobre, dobre, ale nie mam mastercard A maz mnie nie chce upowaznic do takiej ktora szybko nie mowi "Nie ma juz kasy! "
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

super fotki!!! ostatnia moze mi nie lezy do konca
    Czasami deszcz mnie zleje, czasami slonce zpali, a co sie stanie jutro - o tym nie mysle wcale. Bo teraz juz wiem jak nie czynic dobra zlem... D70s

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów