Szukaj
Niewiasta na 1 i 2 wyszła jak karzeł, tak mi sie skojarzyło, niefortunnie kadrowanie mz.
tło foliowe zbyt oczywiste takie przyziemne, nie pasuje do baśniowej laleczki
Wiem, ze brakuje, bo tam modelka ma wlosy.
Nie wiem ile osob operuje poprawna nomenklatura. Ja, owszem. Ale jak ktos pisze, cos z mojej dzialki, to chyba powinienNawet jakby 99% spoleczenstwa na noge mowilo reka nie majac w tym racji to ja wciaz wolalbym stanowic to marne 1%.
Pozdrawiam
łądne ale z lekka o niczym jeżeli rozumiesz. mało konsekwentne (tutaj chodzi o spójność) do takich aranżacji potrzeba moim zdaniem jednak całkowitej perfekcji. a to co Ci piszą: 1mm z lewej czy z prawej to shit, to olej, brakuje mi tu głównie czegoś więcej, czegoś co stawia te prace powyżej dobrze naświetlonych kadrów. ogolnie ładne, takie ok.
Michale,
akurat moją działką nie jest anatomia....no chyba, że chodzi o Twoją działkę. Proponuję więc, umieścić informację w podpisie, że jesteś wyedukowany anatomicznie i nie używasz potocznej nomenklatury części ciała, aby inni nie popełniali "fo pa"Ja w każdym razie sobie już zapamiętałam
"Kresa" jak dobrze zauważyłeś to żart
Pozdrawiam
Irena
obóz NIKONA
No dobra, uznajmy ze byl remis![]()
WItam,
Jedynka w sumie najbardziej by mi się podobała, gdyby bardziej doświetlić lewą stronę, oko zmniejszone jest cieniem a drugie zbyt wyolbrzymione makijażem.
Dwójka, modelka przyjeła przygarbioną pozę, albo to przez jej ubiór tak wygląda.
Trójka, najbardziej klimatowa.
Na wszystkich nie podoba mi się makijaż oraz ceraty na drugim planie. Ale ciekawy kierunek, ciekawy pomysł, sądze, że wrócisz jeszcze do tego i coś pokażesz.
Pozdrawiam,
AMI
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
Skontaktuj się z nami