Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Domyślnie

Pewnie temat ważny. Jednak dla mnie abstrakcyjny. praktycznie każde zdjęcie wymaga obróbki (różnej). Plamkuję je bo ktoś ma pryszcza, bo nie wytarł okularów, bo na ziemi leży pet, bo w oku pojawia się zbędny refleks i jeszcze z tysiąca innych powodów. 4 hoty, które może będzie widać może nie, kiedy w aparacie jest jeszcze 150 innych wrażliwych funkcji, czy warto się tu bić??? A jak okaże się, że dostaniesz aparat bez hotów (to chyba nie jest możliwe technologicznie), ale szybko zdechnie Ci jakaś elektronika, abo sprężynka podnosząca lampę?
    Podsumowując, jeśli jest dokładnie tak jak piszesz, to bym losu nie kusił. Powiem sobie, no, mój aparat wyczerpał liczbę błęduów, teraz już bęzie tylko dobrze. Na sprawdzenie tego mam dwa lata.
    Sprzęt, nawet słaby, nie powinien być problemem. Problem to światło, drugi plan i wyczucie chwili.
    http://www.fotolook.pl/main.php/v/fjerzy/

Domyślnie

Witam po przerwie,
    Myślałem, że temat umarł śmiercią naturalną ale jednak nie . Tak na marginesie moim zdanie warto było bo jak się okazało można jednak trafić puszkę w której po odbiorze ze sklepu wszystko jest tak jak powinno być przynajmniej na początku użytkowania. przysłowie " do trzech razy sztuka" sprawdziło się . Oczywiście zgadzam się ze wszystkimi co piszą, że jeżeli nie widać to po co kombinować ale w przypadku gdy na w miarę "jasnym" zdjęciu na samym starcie są Hot pixele to wydaje mi się, że warto walczyć o swoje tym razem się opłaciło.
    Życzę wszystkim dobrego światełka przy foceniu i pozdrawiam.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów