Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    panowie, przepraszam ze wypowiem sie moze niezbyt merytorycznie, ale czy nie warto bylo dolozyc 200zl w zamian za komfort bezproblemowej pracy? kupujac substytuta musisz liczyc sie z tym, ze bedzie dzialal o 200zl gorzej niz oryginal...
    W pewnych przypadkach masz rację jednak akurat tutaj nie widzę takiej potrzeby grip orginalny + 200 zł i koszyk
    ktorego brak (jeśli dobrze pamiętam nie ma go w zestawie) to kolejne 80 czyli 100% drożej. Funkcje akurat obu identyczne - wytrzymałóść zobaczymy. Na panel sie nie zdecydowałem bo akurat mnie bajer nie interesuje.
    Pozdrawiam-Rajmund
    Dwie puszki, dwie lampy i trochę szkła
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

no i jak wsadzisz te en-el do fuji to juz na pewno nie ruszy
    I tu masz rację dzieje się tak w obie strony en nie ruszą fuji i np nie ruszą d200
    Pozdrawiam-Rajmund
    Dwie puszki, dwie lampy i trochę szkła
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

no i jak wsadzisz te en-el do fuji to juz na pewno nie ruszy
    wiem wiem w tym przypadku chodziło mi o D200 Do Fuji oczywiście NP-150 3x (zamienniki) hehe
    Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||

Domyślnie

koszyk jest w zestawie.

Domyślnie

Podsumowanie: MB D-200 do obydwu aparatów, ale z ich akumulatorami. Trójstykowe akumulatorki w odróżnieniu od dwustykowych mają wmontowany czip który komunikuje się z korusem. Przekazuje stan baterii, ilość wykonanych zdjęć i pojemność (!) - dobra - słaba. I tyle...
    Pozdrawiam

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów