Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Who is da boss?

Domyślnie Who is da boss?

Wprawki w portretach...nie do konca moje światło...jedyne co mogłem to troche poustawiać fotografowanego...

1.

2.
    Nikon D70s + Sigma 28-105 f2,8-4 + Nikkor 50mm F1,8D

Domyślnie

Na 1 troszkę mi kadr nie leży, chyba wolałbym troszkę wyżej głowę, albo delikatnie pomniejszyć "bosa", aby go ciut więcej weszło. Ale to tylko moja, bardzo subiektywna opinia. Druga rzecz - gniecąca się (nie wiem czy jest takie słowo ) marynarka. Sam robiłem treningowo dokładnie takie same zdjęcia swojego bosa, i na to mi zwrócono0 uwagę. Pewnie nie da się nie gnieść marynary z rękami założonymi - i chyba dlatego takie zdjęcia często są robione w samej koszuli. Kolejna sprawa - czerwony odcień skóry. Wartałoby obrobić... I wreszcie tło - całkowicie białe jest, jak dla mnie, nudne. Aha- na drugim zdjęciu u dołu ciąłeś w połowie paska - ale to już taki szczegół. Powodzenia!
    Pozdrawiam, Piotr

autograf
    Gość

Domyślnie

Orkaniusz, zapomniałeś o blikach.

Domyślnie

Nie jest źle. Jak na wprawki - jest całkiem fajnie ! Jedynka lepsza z uwagi na jaśniejszą twarz.

Domyślnie

dla mnie niezle tylko mnie troszke razi odbicie w okularach .. Dobra robota
    |D300||MB-D10||24-70 f/2.8||70-200 f2.8||sb800|

Domyślnie

No wlasie blinki w szklach to cos czego w PSie nie jestem w stanie poprawic - moze jakas podpowiedz jak tego sie pozbyc?

Czerwona twarz? Hmm juz staralem sie ja odczerwienic...moze jeszcze cos dam rade z tym zrobic ale nie jestem pewien.

Zdjecie w samej koszuli? Eeee wtedy juz nie bedzie Boss
    Nikon D70s + Sigma 28-105 f2,8-4 + Nikkor 50mm F1,8D

Domyślnie

duzo do ciecia. Za duzo tla na tym zdjeciu.
    Czasami deszcz mnie zleje, czasami slonce zpali, a co sie stanie jutro - o tym nie mysle wcale. Bo teraz juz wiem jak nie czynic dobra zlem... D70s

Domyślnie

całkiem przyjemne, nie znam sie na portretach co prawda, ale podoba mi sie, pisze o 1 bo 2 sie nie wyswietl;a
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Uprawnienia umieszczania postów