Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Angelika

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Angelika

Uprzejmie proszę o uwagi do tych kilku portrecików - oświetlenie - ja, makijaż - Ulubiona Moja Małżonka, modelka - Angelika - nie jest profesjonalistką (nada się wg Was? )

1.

2.

3.

4.
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

No nie - nie wierzę że jest tak źle że nikomu się nie podoba. Nie wierzę też, że jest tak dobrze, że nikt nie ma ochoty czegoś zje...ć
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

2 mi się podoba - fajny kadr
    na 1 i 3 widać strach w oczach modelki

Domyślnie

2 zacna a i skóra nie jest na niej tak czerwona

Domyślnie

tak jak przedmówca.
    2 bardzo fajna, póżniej 1.
    skóra rzeczywiście czerwona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dirtyfrank Zobacz posta
    skóra rzeczywiście czerwona

No qrcze, jeszcze raz zobaczę w domku na EIZO. Sie rozkalibrował czy co? A na 2 nikomu włosy w nieładzie nie przeszkadzają? Już Andżeli powiedziałem, że na następną sesję to chyba fryzjera przyprowadzę jeszcze...
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

Orkaniusz, mi również nr 2 podoba się najbardziej, choć również dla mnie 4 jest b. przyjemna w odbiorze. A co by było, gdyby udało Ci się namówić Angelikę na pół uśmiechu więcej?

Domyślnie

Dla mnie dwa i cztery ze wskazaniem na dwójkę za vermeer'owską pozę i minę (dziewczyna z perłą?).

Domyślnie

Ja tutaj się wybijać nie będę - również 2 i to m.in. z powodu tych włosów. Wydaje mi się, że w przypadku takiej twarzy lepiej unikać układania i uwieczniania włosów w takiej formie jak na 3. Twarz przez taką fryzurę wydaje się mniej kształtna. Takie ujęcia mogłoby być dobre w innej stylizacji.
    Powtórzę się również, że 2 ma lepiej zbalansowaną biel. Może bez 2 tak bardzo by się to zaczerwienienie nie rzucało w oczy, ale jak ma się punkt odniesienia w postaci 2 to widać, że może być lepiej.
    1 faktycznie rewelacyjna ostrość

Duże oczy, mały nosek i pełne usta... Hmmm... Szkoda, że Bydgoszcz tak daleko. Chętnie bym Ci ją podkradł

Tak na marginesie... z lewej była jeszcze blenda?
    pozdrawiam

Domyślnie

2 i potem 4 - nieźle
    3 nie, a 1 za blisko

Uprawnienia umieszczania postów