Szukaj
No nie - nie wierzę że jest tak źle że nikomu się nie podoba. Nie wierzę też, że jest tak dobrze, że nikt nie ma ochoty czegoś zje...ć![]()
Pozdrawiam, Piotr
2 mi się podoba - fajny kadr
na 1 i 3 widać strach w oczach modelki![]()
2 zacna a i skóra nie jest na niej tak czerwona
tak jak przedmówca.
2 bardzo fajna, póżniej 1.
skóra rzeczywiście czerwona
Orkaniusz, mi również nr 2 podoba się najbardziej, choć również dla mnie 4 jest b. przyjemna w odbiorze. A co by było, gdyby udało Ci się namówić Angelikę na pół uśmiechu więcej?![]()
Dla mnie dwa i cztery ze wskazaniem na dwójkę za vermeer'owską pozę i minę (dziewczyna z perłą?).
Ja tutaj się wybijać nie będę - również 2 i to m.in. z powodu tych włosów. Wydaje mi się, że w przypadku takiej twarzy lepiej unikać układania i uwieczniania włosów w takiej formie jak na 3. Twarz przez taką fryzurę wydaje się mniej kształtna. Takie ujęcia mogłoby być dobre w innej stylizacji.
Powtórzę się również, że 2 ma lepiej zbalansowaną biel. Może bez 2 tak bardzo by się to zaczerwienienie nie rzucało w oczy, ale jak ma się punkt odniesienia w postaci 2 to widać, że może być lepiej.
1 faktycznie rewelacyjna ostrość
Duże oczy, mały nosek i pełne usta... Hmmm... Szkoda, że Bydgoszcz tak daleko. Chętnie bym Ci ją podkradł
Tak na marginesie... z lewej była jeszcze blenda?
pozdrawiam
Skontaktuj się z nami