"Angelika - nie jest profesjonalistką (nada się wg Was?)
Pewnie, że się nada - ma dziewczyna w sobie to "coś".
Szukaj
"Angelika - nie jest profesjonalistką (nada się wg Was?)
Pewnie, że się nada - ma dziewczyna w sobie to "coś".
Tutaj jest... podpis
ORKANIUSZ fotki sa ok ale do dowodu jedyna fotka wystepujaca ponad standard taniego rzemieslnika to jest 2.
Daj cos z siebie i wyciagnij cos od modelki.
Czasami deszcz mnie zleje, czasami slonce zpali, a co sie stanie jutro - o tym nie mysle wcale. Bo teraz juz wiem jak nie czynic dobra zlem... D70s
jedynka i dwójka fajne,trójka raczej nie
Orkaniusz, mi również nr 2 podoba się najbardziej, choć również dla mnie 4 jest b. przyjemna w odbiorze. A co by było, gdyby udało Ci się namówić Angelikę na pół uśmiechu więcej?![]()
Dla mnie dwa i cztery ze wskazaniem na dwójkę za vermeer'owską pozę i minę (dziewczyna z perłą?).
Ja tutaj się wybijać nie będę - również 2 i to m.in. z powodu tych włosów. Wydaje mi się, że w przypadku takiej twarzy lepiej unikać układania i uwieczniania włosów w takiej formie jak na 3. Twarz przez taką fryzurę wydaje się mniej kształtna. Takie ujęcia mogłoby być dobre w innej stylizacji.
Powtórzę się również, że 2 ma lepiej zbalansowaną biel. Może bez 2 tak bardzo by się to zaczerwienienie nie rzucało w oczy, ale jak ma się punkt odniesienia w postaci 2 to widać, że może być lepiej.
1 faktycznie rewelacyjna ostrość
Duże oczy, mały nosek i pełne usta... Hmmm... Szkoda, że Bydgoszcz tak daleko. Chętnie bym Ci ją podkradł
Tak na marginesie... z lewej była jeszcze blenda?
pozdrawiam
Jedynka mi się jak najbardziej podoba, dwójka nieco mnie, 3 i 4 już nieco w paszportowym kierunku poszły...
Pozdrawiam, Kuba
Skontaktuj się z nami