Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Angelika

Domyślnie

"Angelika - nie jest profesjonalistką (nada się wg Was?)
    Pewnie, że się nada - ma dziewczyna w sobie to "coś".
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    "Angelika - nie jest profesjonalistką (nada się wg Was?)
    Pewnie, że się nada - ma dziewczyna w sobie to "coś".
    Dzięki, na pewno jej przekażę Tak naprawdę to moja kuzynka i musiałem ją namawiać, żeby się zgodziła na sesje.
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

ORKANIUSZ fotki sa ok ale do dowodu jedyna fotka wystepujaca ponad standard taniego rzemieslnika to jest 2.
    Daj cos z siebie i wyciagnij cos od modelki.
    Czasami deszcz mnie zleje, czasami slonce zpali, a co sie stanie jutro - o tym nie mysle wcale. Bo teraz juz wiem jak nie czynic dobra zlem... D70s

Domyślnie

jedynka i dwójka fajne,trójka raczej nie

Domyślnie

Orkaniusz, mi również nr 2 podoba się najbardziej, choć również dla mnie 4 jest b. przyjemna w odbiorze. A co by było, gdyby udało Ci się namówić Angelikę na pół uśmiechu więcej?

Domyślnie

Dla mnie dwa i cztery ze wskazaniem na dwójkę za vermeer'owską pozę i minę (dziewczyna z perłą?).

Domyślnie

Ja tutaj się wybijać nie będę - również 2 i to m.in. z powodu tych włosów. Wydaje mi się, że w przypadku takiej twarzy lepiej unikać układania i uwieczniania włosów w takiej formie jak na 3. Twarz przez taką fryzurę wydaje się mniej kształtna. Takie ujęcia mogłoby być dobre w innej stylizacji.
    Powtórzę się również, że 2 ma lepiej zbalansowaną biel. Może bez 2 tak bardzo by się to zaczerwienienie nie rzucało w oczy, ale jak ma się punkt odniesienia w postaci 2 to widać, że może być lepiej.
    1 faktycznie rewelacyjna ostrość

Duże oczy, mały nosek i pełne usta... Hmmm... Szkoda, że Bydgoszcz tak daleko. Chętnie bym Ci ją podkradł

Tak na marginesie... z lewej była jeszcze blenda?
    pozdrawiam

Domyślnie

2 i potem 4 - nieźle
    3 nie, a 1 za blisko

Domyślnie

Jedynka mi się jak najbardziej podoba, dwójka nieco mnie, 3 i 4 już nieco w paszportowym kierunku poszły...
    Pozdrawiam, Kuba

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów