Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Angelika

Domyślnie Angelika

Uprzejmie proszę o uwagi do tych kilku portrecików - oświetlenie - ja, makijaż - Ulubiona Moja Małżonka, modelka - Angelika - nie jest profesjonalistką (nada się wg Was? )

1.

2.

3.

4.
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

No nie - nie wierzę że jest tak źle że nikomu się nie podoba. Nie wierzę też, że jest tak dobrze, że nikt nie ma ochoty czegoś zje...ć
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

2 mi się podoba - fajny kadr
    na 1 i 3 widać strach w oczach modelki

Domyślnie

2 zacna a i skóra nie jest na niej tak czerwona

Domyślnie

tak jak przedmówca.
    2 bardzo fajna, póżniej 1.
    skóra rzeczywiście czerwona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dirtyfrank Zobacz posta
    skóra rzeczywiście czerwona

No qrcze, jeszcze raz zobaczę w domku na EIZO. Sie rozkalibrował czy co? A na 2 nikomu włosy w nieładzie nie przeszkadzają? Już Andżeli powiedziałem, że na następną sesję to chyba fryzjera przyprowadzę jeszcze...
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

włosy na 2 są ładniejsze niż na 3 i 4

Domyślnie

Dwójka jest bardzo fajna, świetna Zupełnie przeciwnie odbieram trójkę. Z kolei jedynka jest też fajna (swoją droga wygląda jak test ostrości szkła do makro ). Ogólnie bardzo dobrze. Brawo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Dwójka jest bardzo fajna, świetna Zupełnie przeciwnie odbieram trójkę. Z kolei jedynka jest też fajna (swoją droga wygląda jak test ostrości szkła do makro ). Ogólnie bardzo dobrze. Brawo.
    Wszystkie zdjęcia robione 24-70. Pewnie stąd ostrość, bo wyostrzałem tylko po pomniejszeniu...

Zbigniew, bardzo dziękuję za pochwałę, bardzo mi poprawiłeś nastrój . Jeszcze tylko napiszę, że światło w moim domowym studio to parasolka na statywie i SB600 wyzwalana z body - a kupiłem to wszystko przez Twój wątek o doświetlaniu w plenerze... Tyle, że wykorzystuję to nie w plenerze (na razie) a w domu.
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

2 właśnie przez te włosy ma swój urok
    D700+D90+SB-800+SB-900+ Tokina16-28/2.8+ N24-70/2.8+ N80-200/2.8+ N50/1.8+ Sigma 85/1.4+ N85/1.8+ Mamiya RZ67 ProII i tona studyjnych gratów
    http://www.krampikowski.com
    https://www.facebook.com/Krampikowski.foto

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów