Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Alpy Lyngen, Norwegia

Witam,

dawno mnie tu nie bylo.. przeoczylem nawet takie smaczki jak d700 i sb900
    Teraz to juz w ogole moje d200 przestanie chyba zdjecia robic

Zeby nie bylo, ze nieobecnosc nieusprawiedliwiona, mala seria fotek zza kola podbiegunowego.
    Tzw Alpy Lyngen, na polwyspie Lyngen w polnocnej Norwegii, niecale 100km od Tromso (w ktorym tymczasowo przebywam). Piekne gory, kawal podejscia.. zrobilismy 1300mnpm (startujac praktycznie od zera), po czym niestety trudnosci techniczne na lodowcu (szczeliny, ekspozycja, prawie pionowe czolo lodowca) okazaly sie przerastac nasze mozliwosci sprzetowe w tamtym momencie Do szczytu braklo jeszcze 500m Nastepnym razem juz nie odpuscimy

1.

2.

3.

4.

pozdrawiam goraco z Tromso
    ArtX.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Zdjęcie nr 1 podoba mi się najbardziej... Pozostałe odstają, niewiele, ale odstają...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Siemka Artx

Fotki bardzo fajne, szczególnie 1. To pewnie nie koniec więc czekam na kolejną relację

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T_P_ Zobacz posta
    Zdjęcie nr 1 podoba mi się najbardziej... Pozostałe odstają, niewiele, ale odstają...
    mi tez, ale mowiac juz o gorkach Lyngen, chcialem je chociaz pokazac, nawet jesli mi nie wyszly na tyle efektownie co te ranne (a w zasadzie nocne, bo to ok godziny 1.30) mgielki na 1

Dyziek:
    Relacji oczywiscie bedzie wiecej, wszystko w swoim czasie

dzieki za komenty
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Jedynka i owszem jest cool...,ale ciekawa jest też trójka.Widoczek jak z samolotu...
    Ładnie jest...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Jedynka b miła oku.

PaweleM
    Gość

Domyślnie

3 mnie "rozwalila"-pozytywnie oczywiscie...

Domyślnie

Jedynka i trójka.

Świetną wyprawę sobie zrobiliście. Wciąż pamiętam Tybet z zeszłego roku Czekam na więcej!

Uprawnienia umieszczania postów