Szukaj
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
Jedynka jest...
Na dwójce duuuużo ciekawego nieba,a dół mikro....
B.ładne ciepłe fiatuszki.Podobają mi się .
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Na dwójce podoba mi się niebo. Natomiast całkiem nie podchodzi mi dół - więc albo bym go wywalił całkiem albo coś bym z nim zrobił - mam na myśli wyciąć ile się da tak żeby zostały same drzewa... patrząc na trawę widzę tylko jakaś pikselozę, która psuje efekt pięknego nieba...
nr 3 - pocztówkowo, podoba się. Ładny, prosta kompozycja kadru...
Ogólnie sympatycznie![]()
D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ
Podoba mi się fotografia numer 3 .
Na 2 podoba mi sie niebo,szkoda że dół nie jest tak ciekawy jak góra ale i tak się mi podoba ...
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
dzieki za komentarze!
Problem z 2ka polega na tym, ze mam tu zajebiaszczy kontrast pomiedzy niebem a ziemia, ktora w oryginale wyszla straszliwie ciemno, a to co udalo mi sie wyciagnac otarlo sie o szczyt moich umiejetnosci PSucia:
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
1- bez emocji
2- jak poprzednicy; jest/byl potencjal chwili, nie zostal wykorzystany/pokazany na zdjeciu
3- smakowicie![]()
Z6III_10_10-Fisheye_14-30_15-Shift_24-120_26_28-75_45_50_105_100-400_180-600_TC2.0_DJI
1. Fajna, poza kadrowaniem.
2. Nie trafia do mnie.
3. Sympatycznie. Dalbym do przyrody.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami