Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: o zachodzie

Domyślnie o zachodzie

wybralem sie z corka podiwiac zachod slonca - niestety nie byl taki spektakularny jak dzien wczesniej, nie mniej udalo sie cos zrobic
    prosze o rady i komentarze.

".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

Jedynka jest...
    Na dwójce duuuużo ciekawego nieba,a dół mikro....
    B.ładne ciepłe fiatuszki.Podobają mi się .
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Na dwójce podoba mi się niebo. Natomiast całkiem nie podchodzi mi dół - więc albo bym go wywalił całkiem albo coś bym z nim zrobił - mam na myśli wyciąć ile się da tak żeby zostały same drzewa... patrząc na trawę widzę tylko jakaś pikselozę, która psuje efekt pięknego nieba...

nr 3 - pocztówkowo, podoba się. Ładny, prosta kompozycja kadru...

Domyślnie

Ogólnie sympatycznie
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

Domyślnie

Podoba mi się fotografia numer 3 .
    Na 2 podoba mi sie niebo,szkoda że dół nie jest tak ciekawy jak góra ale i tak się mi podoba ...
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

dzieki za komentarze!

Problem z 2ka polega na tym, ze mam tu zajebiaszczy kontrast pomiedzy niebem a ziemia, ktora w oryginale wyszla straszliwie ciemno, a to co udalo mi sie wyciagnac otarlo sie o szczyt moich umiejetnosci PSucia:

".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

1- bez emocji
    2- jak poprzednicy; jest/byl potencjal chwili, nie zostal wykorzystany/pokazany na zdjeciu
    3- smakowicie
    Z6III_10_10-Fisheye_14-30_15-Shift_24-120_26_28-75_45_50_105_100-400_180-600_TC2.0_DJI

Domyślnie

1. Fajna, poza kadrowaniem.

2. Nie trafia do mnie.

3. Sympatycznie. Dalbym do przyrody.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Uprawnienia umieszczania postów