Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Wątek: Butterfly

Domyślnie

w takim razie trzymam kciuki, aby sie udalo Jacku jak juz bedzie gotowe - koniecznie zdaj relacje ja osobiscie mam cala jesien i zime na rozgladniecie sie za firmowkami... no chyba, ze mnie ceny zabija, to bede kombinowac ale wiekszosc samorobek ktore robilem polecialy w kat... zawsze cos z nimi bylo nie tak do wygodnej pracy :/
    regulamin

Domyślnie

Ale ja tak jak i ty - będę kombinował dopiero na lato. Jedynie za materiałem się będę cały czas rozglądał.
    Byłem już w hurtowniach materiałów. Nic pasującego nie znalazłem. Albo za cieńkie, albo za grube, szerokie tylko na 1,6 m i nie wiadomo o jakich właściwościach optycznych
    A może folia polipropylenowa? Taka budowlana. To chyba by było przegięcie ale za to koszt kilku zł
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

jak ty na lodkach plywasz, moze znasz jakies firmy szyjace zagle? na wymiar na bank cos zrobia, tylko pytanie czy oni maja dostep do odpowiednich dla nas materialow
    regulamin

Domyślnie

takiego butterfly'a kcem
    regulamin

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów