Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Domyślnie

No nic, dajmy spokoj tym zbednym polemikom, kto jest jakim czlowiekiem. Napisalem o tym, ze jeszcze duzo nauki przed Toba, odnoszac sie do tego co sam napisales, ze wciaz sie uczysz, dodalem nawet usmieszek. Jesli to Cie tak bardzo zabolalo to sorry, a na przyszlosc musze po prostu zmienic styl pisania.

Na ogol pierwszy komentaz, ktory daje jest lakoniczny, tupu - podoba mi sie, lub - nie podoba mi sie. Jesli autor, zachce przegladnac moje folio, badz zna moje opinie i ciekaw jest dlaczego akurat tak, a nie inaczej sadze to najczesciej (choc nie zawsze ) po prostu pyta o co mi chodzi. Ja ze swojej strony zawsze staram sie uzasadnic swoje tezy, czy sluszne to juz nie mi oceniac. Jesli natomiast ma w d..... to co mam do powiedzenia, to ... ma i tyle.

Natomiast dla mnie nie ma znaczenia, czy uzywasz do "poprawiania" zdjec PS, NX, czy softu w aparacie, oceniam tylko efekt koncowy.

Z mojej strony wszystko w tym watku, jesli jestes zadowolony ze swoich zdjec i jestes pewny, ze nie mozna zrobic lepiej, to musze przyznac, ze szczesliwy z ciebie czlowiek. Ja zawsze mam mnostwo uwag do swoich wypocin i zawsze uwazam, ze mozna zrobic lepiej.

pozdrawiam serdecznie

Domyślnie

też pozdrawiam i już .... nie komentuję

a czy jestem zadowolony ze swoich zdjęć ?????
    no nie jestem bo zawsze coś można zrobić lepiej
    inaczej ciekawiej itd i itp

pozdrawiam również serdecznie
    Arkadiusz Pytlas vel golden

Domyślnie

Fan wielbiciel i miłośnik reggae pyta sie dlaczego nie ma zadnej foty Vavamuffin i mojego lokalnego znajomego zespołu Alicetea??
    никон

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów