Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tr0n Zobacz posta
    A jakie masz łącze do internetu? Do klikania, słuchania muzyki, a nawet do oglądania filmów HD wystarcza mi G. Do internetu wszystko jedno bo i tak mam łącze 2048/512, myślałem nad zmianą na 8 Mbits/s ale wówczas właśnie miałbym ten sam problem co Ty - jak wykorzystać pełną przepustowość - i to nawet nie ze względu na potrzeby, ale z czysto inżynierskiego punktu widzenia.
    A w miedzi chcesz mieć fast ethernet czy już gigabit?
    Łącze 8mbit/512kbit, ale w tym wypadku mówię o transmisji danch w lanie -> czasem latają mi po sieci duże pliki, regularnie mnóstwo mniejszych (backupy) i nie chcę zapchać WiFki

W miedzi gigabit. Wszystkie moje komputery mają gigabitowe śmieciówki a ten linksys ma gigabitowego switcha.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Łącze 8mbit/512kbit, ale w tym wypadku mówię o transmisji danch w lanie -> czasem latają mi po sieci duże pliki, regularnie mnóstwo mniejszych (backupy) i nie chcę zapchać WiFki

W miedzi gigabit. Wszystkie moje komputery mają gigabitowe śmieciówki a ten linksys ma gigabitowego switcha.
    Internet to jakiś ADSL czy sieć osiedlowa? WRT150N ma switcha 10/100 nie ma 1000. Musisz szukać WRT310N, WRT330N, WRT350N lub WRT600N
    Ostatnio edytowane przez Tr0n ; 15-07-2008 o 15:21
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tr0n Zobacz posta
    Internet to jakiś ADSL czy sieć osiedlowa? WRT150N ma switcha 10/100 nie ma 1000. Musisz szukać WRT310N, WRT330N, WRT350N lub WRT600N
    Internet to osiedlówka. Kurde, faktycznie jest tylko 10/100mbit/s :/

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dolny Śląsk

Domyślnie

Żeby wykorzystać to co maki dają to należałoby chyba najlepiej użyć routera od Apple. Myślę, że Air Port Extreme byłby ok. Używam Maków od ponad 2 lat i takie rozwiązanie jest ok.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez werwolf Zobacz posta
    Żeby wykorzystać to co maki dają to należałoby chyba najlepiej użyć routera od Apple. Myślę, że Air Port Extreme byłby ok. Używam Maków od ponad 2 lat i takie rozwiązanie jest ok.
    Pewnie, ale trochę to rozwiązanie jest za drogie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez werwolf Zobacz posta
    Żeby wykorzystać to co maki dają to należałoby chyba najlepiej użyć routera od Apple
    Bez przesady...
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Ja spinam w jednej sieci LAN iMac, Laptop HP, telefon HTC, Xbox 360 i kamerkę ethernetową Veo przez starego D-Linka DI-524 i działa. Nie odczuwam potrzeby kupienia Airporta, trochę mnie kusi Time Capsule z uwagi na wbudowany NAS, ale nie jest jeszcze wart swojej ceny.
    Więc zgadzam się z Tom01 - bez przesady

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów