Szukaj
Okiem totalnego laika najbardziej przemawia do mnie trójeczka. Za pozę modelki, kolorystykę która pasuje do silnego kontrastu z tłem i świetnie dobrany makijaż modelki do stylizacji. Oczywiście reszta też fajna ale ta 3 najbardziej, oczywiście jak na oko laika. A najbardziej zagrało wg. mnie to, że modelka trzyma sznurek (chyba) który wychodzi z prawego rogu kadru i prowadzi oczy niejako do dłoni, a ona z kolei do fajnego spojrzenia. Pozdrawiam.
na jedynce brzydki cień na ręce, 2 ładna - chociaż nie wiem czy kadr odpowiedni, 3 - makijaż pasuje do kiecki, fotka bardzo fajna chociaż i tutaj linia ręki jakoś dziwnie wygląda - od pachy do łokcia leci cień i wygląda to jak jakaś plama?
przyjemnie się jednak całość ogląda!
wszystko okiem laika
pozdrawiam
Portfolio - http://www.czijzes.com / Nikon D90+MB-D80 / Nikkor 50 1.4 / Tokina 28-80 2.8 / SB-800
2ka najładniejsza![]()
DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko
1. Za ostre niefajne światło, modelka lepiej się prezentuje półproflem niż profilem.
2. Najlepsze śwatło i tło, ale przeszkadza mi ręka, jakaś taka niezdecydowana.
3. Na trójce przyjemna kolorystyka, ale przeszkadza mi łokieć i brak mi bliku w drugim oku.
Camera Obscura, DX, FX, XXX
mi tez najbardziej podoba sie dwojka, ladnie oswietlona buzia i zadnych zbednych winiet, jak na trojce , moim zdaniem nie pasuje.
jedynka sama w sobie jest ladna ale pokazana kolo zdjecia nr 2 bardzo traci
Dla mnie 1 i 2 Bomba. Jedynka najlepsza!
skąd wyczasłeś takie fajne sznurki?
jak dla mnie 1 , chociaz wszystkie sa swietne
Contax 645, Zeiss 80mm f/2
Mi najbardziej podoba się 3 - moim zdaniem najbardziej ekspresyjna.
S5Pro, N50/1.8, S10-20/4-5.6, T28-75/2.8, S70-200/2.8, SB-600, Lowepro 650AW, Tamrac Adventure 7
Skontaktuj się z nami