Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Za miastem...

Domyślnie Za miastem...

F80, Nikkor AF-S 24-85 f/3,5-4,5 G, Fuji Superia 200

Zapraszam, T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Może jako część czegoś większego? Dyptyk? Tryptyk? Komentarz, uzupełnienie? Jako samodzielne zdjęcie nie broni się.
    Brakuje mi jakiegoś punktu zaczepienia. Czegoś co by skupiało wzrok.

Domyślnie

Brakuje jakiegoś sztafażu... czegoś w rodzaju np. słonecznika który warto zawsze przy sobie mieć
    Pzdr.
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

a mi nie pasi to, że te kopczyki szparagowe nie ciągną się trochę dalej, tylko kończą się w 1/3 zdjęcia.

Ogólnie widoczek ma potencjał - jest parę fajnych rzeczy, rytmiczne równe kopczyki, dalej zielone pola i drzewa.
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Witajcie,

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Może jako część czegoś większego? Dyptyk? Tryptyk? Komentarz, uzupełnienie? Jako samodzielne zdjęcie nie broni się...
    Dobrze, wedle życzenia- dwa kolejne zdjęcia. Może jako całość się obroni...

2.

3.

Cytat Zamieszczone przez Guancho Zobacz posta
    Brakuje jakiegoś sztafażu... czegoś w rodzaju np. słonecznika który warto zawsze przy sobie mieć
    Pzdr.
    Pomyślę nad tym, przy kolejnym wypadzie za miasto...

T_P_

P.S. kronos28- zapraszam Ciebie i pozostałych odwiedzających do oceny kolejnych ujęć...
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Co raz bardziej mi się podoba. Ładnie tonalnie to wypada!
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

Dziękuję...

T_P_

Domyślnie

prośba: kompresuj trochę zdjęcia, ja je z iPlusa ciągnę i chyba ze 3 MB poszło na nie....
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Uprawnienia umieszczania postów