Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: D70s błąd CHR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brzezior Zobacz posta
    Oczywiście, ze dostales naprawiony. I wcale nie dlatego, ze byl niezgodny z umowa. D70 i D70s posiadaly wade fabryczna, ktora Nikon usuwa bezplatnie - rowniez po gwarancji. Ot wszystko - dobrze, ze szybko sie skonczylo... a nie po 3 miesiacach
    Masz rację, ale dotyczy to tylko D70. D70s było wyleczone "genetycznie" z tej przypadłości.
    pozdr!
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Oszczędny w słowach Awatar wodstock
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie

A moglibyście coś bliżej o tej wadzie fabrycznej napisać. Znaczy się, że nie muszę się martwić o powrót dolegliwości? Jest to dla mnie ważna informacja bo zacząłem robić śluby (przez to niebawem zakupie D700). D70S zostawię sobie jako zapas, ale watro wiedzieć. Po ostatnim zleceniu, gdzie właśnie się posypał - straciłem do niego całkowicie zaufanie.
    D9070s

Domyślnie

podłączę się pod pytanie, co to za wada, bo moim 70s juz ponad 30 tys zrobilem i w ciagu istatnich 4 miesiecy z 5 razy wyskoczyl blad karty, ale pomoglo jej wyjecie...

Oszczędny w słowach Awatar wodstock
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie

Prawie 450 odwiedzin w wątku i nikt nie powie co to za usterka. Jakoś nie wierzę, że nie wiecie. Podajcie przynajmniej jakiegoś linka do starego wątku, jak już było.
    D9070s

Domyślnie Pomocy

właśnie cudem natrafiłam na ten wątek - pomóżcie mi proszę, bo nie wiem co robić!

też mam D70s i dokładnie ten sam problem. już jest sporo po gwarancji, i obawiałam się chorych kosztów napraw. czy to prawda, że nikon wymienia wszystko mimo braku gwarancji? jeśli tak, to jak należy dochodzić swoich praw?

proszę, pomóżcie

Domyślnie

Wada fabryczna dotyczyła modelu D70: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=3838. W przypadku D70s raczej nie uda się naprawić bezpłatnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wrocek Zobacz posta
    Wada fabryczna dotyczyła modelu D70: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=3838. W przypadku D70s raczej nie uda się naprawić bezpłatnie.
    No to się ucieszyłem.... Własnie wczoraj miałem taki problem i to kilka razy wsadzałem i wyciągałem kartę i baterię i nareszcie zadziałało i na razie działa.
    Ja miałem jeszcze ciekawy objaw jakby kolory i kontrasty itp zwariowały na wyświetlaczu podczas podglądu zdjęcia ( od ego się zaczęło ) ale zdjęcie przeżyło bez szwanku.
    D70s / N90s / FT3 + słoiczki i rybka / jakaś błyskotka N / trochę ruskiej technologii optyczno-fotograficznej / Yashica MAT 124g / Otworkowiec

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów