Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Komp vs Komp

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djarta Zobacz posta
    Jeśli chcesz laptopa (jak byś miał kasę to tego):
    http://allegro.pl/item402012394_fl90...2mb_400gb.html
    Mógłbyś wyjaśnić dlaczego akurat tego?

Z pozytywów tylko procesor i duży, jak na laptopa dysk i tyle tego.

Znam lepsze konfiguracje, choćby z wyjściem monitorowym DVI, a nie D-SUB.

Domyślnie

Dzięki wszystkim za poradę i podpowiedzi. Kompa juz zamówiłem, ale mam nadzieje, że wątek jeszcze komuś pomoże.
    Zmieniłem z 1 zestawu karte graficzną, dorzuciłem dysk, płytę główną i to wszystko. Do zdjęć myślę, że ten zestaw mi starczy. Pozdrawiam
    Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ADAM1 Zobacz posta
    Mógłbyś wyjaśnić dlaczego akurat tego?

Z pozytywów tylko procesor i duży, jak na laptopa dysk i tyle tego.

Znam lepsze konfiguracje, choćby z wyjściem monitorowym DVI, a nie D-SUB.
    pewnie sam nie wie. w sumie notebooki firmy Compal to na pewno rewelacja. tylko co to w ogole jest ?
    chlopak ma jakies wizje na kompa, co zreszta widac bo od pierwszej strony wszyscy mowia ze nie ma sensu klasc mocnej grafiki bo do obrobki zdjec nie jest potrzebny, a tu prosze .. GeTek.
    poza tym moglby mi podac jakis argument co do plyty microstara na p45, jesli jest jakis poza tym ze ma taka albo chcialby taka miec.
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

poza tym moglby mi podac jakis argument co do plyty microstara na p45, jesli jest jakis poza tym ze ma taka albo chcialby taka miec.
    MSI P45 Platinum jest najlepszym wyborem jeśli ktoś ma kasę
    MSI P45 Platinum: możliwość rozbudowy, świetne sekcje zasilania, dobre chłodzenie na mostku i chipsecie, pełna obsługa Crossfire, dobre możliwości OC...

Albo mój kolega miał " tego " Asus'a P5Q Pro,to sekcja zasilania zdechła,gubił ustawienia po odlączeniu zasilania.
    Ja bym brał MSI P45 Platinum i się nie zastanawiał....

-------------------@ADAM1**

Możesz dać mi linka z lepszym laptopem?

Uprawnienia umieszczania postów