Seria SpinPoint jest bardzo dobra,lepsza niż te Seagatedyski wole seagate'a jesli juz niz samsunga.Można też wziąść tańszą grafę np 8800GS,a 2 dyski Samsunga 320 GB w raid 0
![]()
Szukaj
Seria SpinPoint jest bardzo dobra,lepsza niż te Seagatedyski wole seagate'a jesli juz niz samsunga.Można też wziąść tańszą grafę np 8800GS,a 2 dyski Samsunga 320 GB w raid 0
![]()
lepsza? szybkie sa.. ale nie mam ochoty sie dowiedziec ze sa szybkie i martwe na przyklad.. ja jesli chodzi o zaufanie do napedow samsunga to kiedys mialem, owszem, ale tylko do fdd
a z grafik to jakies proste tanie ati wziac, oby sensownej firmy zeby pozniej widziec ostre ikonki na pulpicie. nie ma sensu 8800 brac bo to po prostu za duzo pradu bierze.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem
8800 na dodatek glosne jest:P przynajmniej moje![]()
Contax 645, Zeiss 80mm f/2
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem
Wszyscy polecają serje SpinPoint
Ale ty jak chcesz,polecaj gorsze...
wtedy zapewne bedzie mi przez jakis czas goraco w stopy od kompa :P a potem to juz tylko bloga cisza i ciemnosc na monitorze:PTo musisz otworzyc obudowe, i cążkami obciac ten kabelek na niej co to idzie do tego wentylatora, co on tam sie kreci
oczywiscie rozwiazanie to ma swoje wady ale cisza zapewniona
Contax 645, Zeiss 80mm f/2
ale jaka satysfakcja na poczatku
no ale fakt ze GS te ktore slyszalem ciche nie sa. moj GT tez zreszta. mialem zalozyc inne chlodzenie, ale cos czasu ostatnio nie mam. jak Ci sie chce, a jedyne co powoduje szum pod biurkiem to grafika, to mozesz pomyslec nad Arctic Cooling Accelero i do tego jakis wiatrak 90mm i z glowy.
wiesz .. to jest po prostu zalezne od tego ile padnietych dyskow samsunga w zyciu widziales (nie mowiac juz o napedach optycznych). ja widac widzialem o jeden za duzomoze ktoregos dnia sie przelamie. wiem ze spinpointy sa szybkie, ale wole zeby byl niewiele wolniejszy niz martwy bo jest samsungiem. wiec kwestia okreslenia co dla nas oznacza gorszy. poza tym nie sadze zebys mial odniesienie do innych dyskow bo ich zapewne nie posiadasz
![]()
Skontaktuj się z nami