Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Komp vs Komp

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Wszyscy polecają serje SpinPoint
    Ale ty jak chcesz,polecaj gorsze...

Domyślnie

To musisz otworzyc obudowe, i cążkami obciac ten kabelek na niej co to idzie do tego wentylatora, co on tam sie kreci
    oczywiscie rozwiazanie to ma swoje wady ale cisza zapewniona
    wtedy zapewne bedzie mi przez jakis czas goraco w stopy od kompa :P a potem to juz tylko bloga cisza i ciemnosc na monitorze:P
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sevenoo Zobacz posta
    wtedy zapewne bedzie mi przez jakis czas goraco w stopy od kompa :P a potem to juz tylko bloga cisza i ciemnosc na monitorze:P
    ale jaka satysfakcja na poczatku
    no ale fakt ze GS te ktore slyszalem ciche nie sa. moj GT tez zreszta. mialem zalozyc inne chlodzenie, ale cos czasu ostatnio nie mam. jak Ci sie chce, a jedyne co powoduje szum pod biurkiem to grafika, to mozesz pomyslec nad Arctic Cooling Accelero i do tego jakis wiatrak 90mm i z glowy.
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

karta graf. gf8800gt 256mb 256bit innovision

a jest taka karta? z tego co wiem to najmniej wydajny gf 8800 GTS ma 320 MB a wersja GT powinna mieć 512MB.No chyba że coś się zmieniło.

Domyślnie

sa z pamiecia 256. ale sie nie oplaca bo przy wiekszosci gier juz ta pamiec nie wystarcza jak dla tego chipa graf.
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

wiesz .. to jest po prostu zalezne od tego ile padnietych dyskow samsunga w zyciu widziales (nie mowiac juz o napedach optycznych). ja widac widzialem o jeden za duzo moze ktoregos dnia sie przelamie. wiem ze spinpointy sa szybkie, ale wole zeby byl niewiele wolniejszy niz martwy bo jest samsungiem. wiec kwestia okreslenia co dla nas oznacza gorszy. poza tym nie sadze zebys mial odniesienie do innych dyskow bo ich zapewne nie posiadasz
    Zgodzę się z tobą Samsungi są wadewne,ale seria F1 jeden nie jest już wadewna..

No to tak:
    Procesor : Intel Core2Duo E8400 480zł
    Chłodzenie Procesora : Pentagram HP-120 ALCu Karakorum 80zł
    Pasta Termoprzewodząca : Pasta termoprzewodząca Arctic Silver 22zł
    Płyta główna: MSI P45 Platinum 545zł
    RAM : OCZ 2x2GB 1066MHZ Reaper 360zł
    Karta Graficzna :GeForce 8800GT Galaxy 512MB 475zł
    Zasilacz: Corsair CMPSU-550VXEU 550W 230zł
    HDD : Samsung 320GB 16MB Cache F1 x2 (w raidzi'e 0) ( z allegro.pl) 320zł

RAZEM:2512zł (składane w apollo.pl)

Jeśli chcesz laptopa (jak byś miał kasę to tego):
    http://allegro.pl/item402012394_fl90...2mb_400gb.html

Pzdr KJB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djarta Zobacz posta
    Jeśli chcesz laptopa (jak byś miał kasę to tego):
    http://allegro.pl/item402012394_fl90...2mb_400gb.html
    Mógłbyś wyjaśnić dlaczego akurat tego?

Z pozytywów tylko procesor i duży, jak na laptopa dysk i tyle tego.

Znam lepsze konfiguracje, choćby z wyjściem monitorowym DVI, a nie D-SUB.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djarta Zobacz posta
    Wszyscy polecają serje SpinPoint
    Ale ty jak chcesz,polecaj gorsze...
    wiesz .. to jest po prostu zalezne od tego ile padnietych dyskow samsunga w zyciu widziales (nie mowiac juz o napedach optycznych). ja widac widzialem o jeden za duzo moze ktoregos dnia sie przelamie. wiem ze spinpointy sa szybkie, ale wole zeby byl niewiele wolniejszy niz martwy bo jest samsungiem. wiec kwestia okreslenia co dla nas oznacza gorszy. poza tym nie sadze zebys mial odniesienie do innych dyskow bo ich zapewne nie posiadasz

Uprawnienia umieszczania postów