Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 46

Domyślnie

Mam vanguarda MG-4 kupilem go na allegro za 80 zł /jakas totalna wyprzedaż/ produkty firmy Vanguard sa naprawde bardzo dobrze wykonane /mam równiez torbe Vanguarda/ sprzet wart kupienia.

Domyślnie

Wracając do Vanguard Alta 2 - jaki on ma udźwig?
    D70s + D300 + D700 + D750 + S 14-24/2,8 + S35/1,4 + N50/1,8 + N24-70/2,8 + N70-200/2,8 VRII + SB-800 + SB-900 + Zenit 122 + SLIK PX RO 500D

Domyślnie

Żona posiada Z 80-200f2.8 mocowanie na ringu obiektywu radzi sobie dobrze. Zdjęcia ostre, nie poruszone. Alta 1 maxymalne obciążenie 7 lbs. Podejrzewam że z Alta 2 będzie podobnie
    Analog&DSLR...w tej kolejności...
    GG 1976878

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wacki4 Zobacz posta
    albo moze Velbon Sherpa 750R ? troche wiecej niz zalozylem ale wyglada jeszcze lepiej...
    Ja mam 600 i na moje potrzeby spokojnie wystarcza
    Pozdrawiam

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

jarek76 - eh nie poszlem na plener i nie poogladalemmmm ! :] teraz zaluje. bedziesz wolny jakos w najblizszym czasie albo wiesz gdzie we wrocku znalezc zeby dotknac i pomacac ?
    trochę złomu w dużym plecaczku.

Domyślnie

Jestem do piątku w domu możesz podjechać i obejrzeć
    Później wyjeżdżam na tydzień

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pipol Zobacz posta
    Witam

Czy ktoś miał kontakt z takim sprzętem?
    Jak się sprawuje i czy warto ...
    Czy wytrzyma D300 + N80-200 ...

wersja z kulką
    http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=394051729

lub 3d
    http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=394051677

Statyw jak statyw. Zwróć jednak uwagę, że nie ma on nazwy.
    Firma sprzedająca jest OK, ale ja widziałem te statywy z bliska. To są chińskie podróby Manfrotto. Nawet niektóre plastikowe kształtki mają takie same jak Manfrotto kilka lat temu, tylko bez czerwonych wstawek. Bądź tego świadom.
    Co do kulowej głowicy - nie kupiłbym nawet oryginalnej. Może i wygodniejsza, ale zużywa się dużo szybciej niż tradycyjna. A nie ma nic bardziej wkurzającego, niż luzy gdzieś na statywie.
    Ostatnio edytowane przez lodzermensch ; 16-07-2008 o 16:03
    Dxxx Fx Fxx Pxxxx

Domyślnie

a może nogi GoldPhoto YH324 - cięzki, stabilny i wysoki. Za te pieniądze naprawdę dobry statyw. Aczkolwiek głowice brał bym Manfrotto
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wacki4 Zobacz posta
    nie wierze w to ze nic nie ma, nie zależy mi na tym by był ekstra ani nie posiadam 3 kg szkieł ani gripa ostatnio np oglądałem http://www.ceneo.pl/960059 i wyglądał ok - miał ktoś do czynienia z czymś takim ?
    Jak chcesz "coś porządnego" do 200 zł, to jedź na giełdę i kup używany, ciężki, drewniany statyw. Poważnie. Do 200 zł razem z głowicą nic "porządnego" nie dostaniesz.
    Ja w lekkie statywy nie wierzę.
    Dxxx Fx Fxx Pxxxx

Domyślnie

Jak w temacie, wybieram sie jutro po jeden taki statywik , czy może ktoś porównać Velbon Sherba 600R a Benro A-250EX + głowica BH-00, czy ma ktoś blizsze doświadczenia ?

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów