Mam vanguarda MG-4 kupilem go na allegro za 80 zł /jakas totalna wyprzedaż/ produkty firmy Vanguard sa naprawde bardzo dobrze wykonane /mam równiez torbe Vanguarda/ sprzet wart kupienia.
Szukaj
Mam vanguarda MG-4 kupilem go na allegro za 80 zł /jakas totalna wyprzedaż/ produkty firmy Vanguard sa naprawde bardzo dobrze wykonane /mam równiez torbe Vanguarda/ sprzet wart kupienia.
Wracając do Vanguard Alta 2 - jaki on ma udźwig?
D70s + D300 + D700 + D750 + S 14-24/2,8 + S35/1,4 + N50/1,8 + N24-70/2,8 + N70-200/2,8 VRII + SB-800 + SB-900 + Zenit 122 + SLIK PX RO 500D
Żona posiadaZ 80-200f2.8 mocowanie na ringu obiektywu radzi sobie dobrze. Zdjęcia ostre, nie poruszone. Alta 1 maxymalne obciążenie 7 lbs. Podejrzewam że z Alta 2 będzie podobnie
Analog&DSLR...w tej kolejności...
GG 1976878
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
jarek76 - eh nie poszlem na plener i nie poogladalemmmm ! :] teraz zaluje. bedziesz wolny jakos w najblizszym czasie albo wiesz gdzie we wrocku znalezc zeby dotknac i pomacac ?![]()
trochę złomu w dużym plecaczku.
Jestem do piątku w domu możesz podjechać i obejrzeć
Później wyjeżdżam na tydzień
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Statyw jak statyw. Zwróć jednak uwagę, że nie ma on nazwy.
Firma sprzedająca jest OK, ale ja widziałem te statywy z bliska. To są chińskie podróby Manfrotto. Nawet niektóre plastikowe kształtki mają takie same jak Manfrotto kilka lat temu, tylko bez czerwonych wstawek. Bądź tego świadom.
Co do kulowej głowicy - nie kupiłbym nawet oryginalnej. Może i wygodniejsza, ale zużywa się dużo szybciej niż tradycyjna. A nie ma nic bardziej wkurzającego, niż luzy gdzieś na statywie.
Ostatnio edytowane przez lodzermensch ; 16-07-2008 o 16:03
Dxxx Fx Fxx Pxxxx
a może nogi GoldPhoto YH324 - cięzki, stabilny i wysoki. Za te pieniądze naprawdę dobry statyw. Aczkolwiek głowice brał bym Manfrotto
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
Jak w temacie, wybieram sie jutro po jeden taki statywik , czy może ktoś porównać Velbon Sherba 600R a Benro A-250EX + głowica BH-00, czy ma ktoś blizsze doświadczenia ?
Skontaktuj się z nami