Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Bitwa pod Grunwaldem

było gorąco miałem na ramieniu jakieś 8 kilo i pewnie bo bitwie wyglądałem jak ci rycerze hehe
    1.
    2.
    sam Urlich von Jungingen
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.

Domyślnie

Miejsce dla prasy było z widokiem na publikę, czy poprostu wszędzie byli widzowie? 5 bardzo śmiechowa :>
    Byliśmy ostatnio z żoną, proszę pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5, zrobiłem kilka zdjęć. - Rejs

Domyślnie

generlanie miałem lekkie spięci z chłopaszkami porządkowymi nie miałem akredytacji a oni nie iwedzą co to legitymacja prasowa. ale wrodzonym sprytem wcisnąłem się w dogodne miejsc. generalnie wszyscy foto i telewizory siedzieli na przeciwko mnie tam gdzie publika
    na portalu tvn 24 sa zdjecia z błękitnego

Domyślnie

Czyli jednym słowem, wlazłeś im w kadr.
    Jacek

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Legitymacja prasowa wcale nie jest tym samym co akredytacja pod kątem konkretnej imprezy czy jak ją zwał inaczej tak po wiejsku - Photo Pass i na odwrót .. no ale chyba powinieneś to wiedzieć . Pozdro

Domyślnie

ale to nie była impreza typy Euro i nikomu stołka i stałego łącza nie zająłem. a po drugie za pierwszym razem wszedłem na legitymacje dopiero jacyś nadgorliwi porządkowi którzy poczuli odrobinę władzy zaczęli jakies problemy robić na tyle, że jeden chcial wzywać policję. no nie wiem czy to jest normalne.

Domyślnie

Co do zdjęć - to podobają mi się najbardziej te gdzie publiczność gra tło a raczej udaje tłum wojska. Potęguje "mrowie" żołnierzy. Fajny reportaż. Wiedziałem, że na zdjęciach lepiej to będzie wyglądało niż na żywo. Fotograf ma tę wspaniałą możliwość - cięcie kadrem. Dzięki tej operacji (tu też owocnie zastosowanej) nie widać tysięcy samochodów, stutysięcznego tłumu i wszystkiego co współczesne. Jest czysta akcja, reportaż sprzed 600 lat.

Ale tej ciszy i wzruszenia w oczach zebranych widzów jeszcze nikt chyba nie sfotografował. To co ukazało się moim oczom po tym jak odwróciłem się o 180 stopni... jest nie do opisania.

Uprawnienia umieszczania postów