Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie the distorting CUP

Kubek, który zmusza ludzi do robienia pewnych rzeczy.. strasznych rzeczy...
    Nikon Coolpix 4800
    http://www.flickr.com/photos/zielonobrody/
    Someday we're all gonna grow springs the way this world is headed...

Domyślnie

drażnią jakieś białe przedmioty wrastające w dolne partie kadru z prawej i lewej ...

ciekawy pomysł.

Domyślnie

Pomysł żaden, samo takie wyszło niestety... no drażnią niestety, ale am wrażenie, że trochę za ciasno by było jakby je próbować usunąc, a nie jestem zwolennikiem PSucia zdjęć
    Nikon Coolpix 4800

sailor
    Gość

Domyślnie

Pomysł żaden, samo takie wyszło niestety
    i jako autor wystawiajacy zdjecie cos takiego piszesz?
    to po co w ogole zrobiles fote? z nudow? a jesli tak to po co ja pokazujesz? tez z nudow?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PiotreX
    a nie jestem zwolennikiem PSucia zdjęć
    Ludzie co wyście tak się czepili tego PSucia?? PS w przypadku fotografi cyfrowej jest tym samym co ciemnia w analogu. Wnerwia mnie takie podejście lepiej dać do d.... zdjęcie byleby nie poprawić wad (poPSuć) w Ps-ie - coś tu jest nieteges
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

Jakie z nudów? Czy zdjęcia zrobione przypadkiem są gorsze od tych zrobionych celowo? Ruch był niezamierzony, reszta i owszem. Nic nie poradzę, że niektórzy nie potrrafią usiedzieć spokojnie na miejscu A pokazuję bo mi się podoba.
    co do PS to jestem tak a nie inaczej nastawiony do tego programu, bo nie umiem go używać. Nie jest moją intęncją negowanie jego przydatności. Przecież są różne szkoły robienia zdjęć. Niektórzy lubią zaznaczać czarną ramką to, że właśnie taki kadr wybrali, a nie inny. Jejku, po co się od razu denerwować?
    Nikon Coolpix 4800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PiotreX
    Jejku, po co się od razu denerwować?
    A czemu od razu nie napisac ze nie umiesz "PS'uc" tylko jakies tam teksty o tym ze nie jestes zwolennikiem PS'a

sailor
    Gość

Domyślnie

Czy zdjęcia zrobione przypadkiem są gorsze od tych zrobionych celowo
    nei ma zdjec robionych przypadkiem.. sa mniej lub baridzej zamierzone.. przypadkiem to mozna w lotto wygrac ale i tak los trzeba wyslac.. nawet jesli zupelnie niespodziewanie ktos ci wejdzie w kadr w zupelnie przypadkwym miejscu w ktorym sie nie miales znalezc to i tak wystawiajac to zdjecie do oceny decydujesz o tym celowo a nie przypadkiem
    A pokazuję bo mi się podoba.
    dlaczego?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez depcius
    A czemu od razu nie napisac ze nie umiesz "PS'uc" tylko jakies tam teksty o tym ze nie jestes zwolennikiem PS'a
    Będę bardziej uważał na przyszłość i bardziej uważnie dobierał słowa. Przepraszam jeśli kogoś zdenerwowałem. Mi do obróbki zdjęć wystarcza IrfanView.

Cytat Zamieszczone przez sailor
    nei ma zdjec robionych przypadkiem.. sa mniej lub baridzej zamierzone..
    No dobra, ale wiadomo o co mi chodziło. Jak nie, to chodziło o to, że efekt ruchu nie był zamierzony.

Zdjęcie mi się podoba, gdyż podoba mi się jak bardzo ostro wydaje się kubek na tle ruszonej twarzy i głównie tym chciałem się podzielić.
    Nikon Coolpix 4800

Domyślnie

Nie,nie,nie o to chodzi.Nie mam nic przeciwko komuś kto nie posługuje się PS-em (z różnych przyczyn-jego sprawa) ale jestem przeciwko poglądowi ,że użycie PS-a psuje zdjęcie,zaniża jego wartość czy wręcz powoduje,że nie jest to już fotografia czyli takie ortodoksyjne podejście do tematu coś na kształt koszerności zdjęcia (he he ale mi to fajnie się nazwało)

Będę bardziej uważał na przyszłość i bardziej uważnie dobierał słowa nie no "The little twin brothers" jeszcze tu nie rządą i puki co można swobodnie wypowiadac swoje poglądy czasami można coś od moderatora załapać ale to sporadyczne przypadki
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów