Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 63

Wątek: Ankeny Fields

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    swiatlo
    Gość

Domyślnie Ankeny Fields

W moim stylu, czyli trochę kolorowego kiczu...

Domyślnie

dawno Cię tutaj nie było Czarku , ja nie potrafię się oprzeć urokowi Twoich fotek idealnie trafiasz w moj gust
    powiem więc to co zwykle ----Swietne ,szczególnie urzekają mnie kolory i klimat
    zastanawiam się jedynie nad tym słonecznikiem w tym łanie jest aż nierealny i bardzo odciąga uwagę ale z drugiej strony dodaje
    wiele "pieprzu" tej fotce

pozdrawiam

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

slonecznik wyglada jak wklejony z gotowych pedzli w corelu (pamietam ze chyba w wersji 8 byly takie gotowe kwiatki o ile mnie pamiec nie myli)...

mnie sie widzi bardzo srednio, pokazywales duzo, DUZO lepsze prace.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    dawno Cię tutaj nie było Czarku , ja nie potrafię się oprzeć urokowi Twoich fotek idealnie trafiasz w moj gust
    powiem więc to co zwykle ----Swietne ,szczególnie urzekają mnie kolory i klimat
    zastanawiam się jedynie nad tym słonecznikiem w tym łanie jest aż nierealny i bardzo odciąga uwagę ale z drugiej strony dodaje
    wiele "pieprzu" tej fotce
    Cieszę się że komuś jeszcze się moje kolorowe cukierki podobają.
    A że słonecznik wygląda jak z Corela, no cóż, nigdy nie obiecywałem że wszystko ma się wszystkim podobać. Ja robię takie jakie mi się podobają...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Oj podobają się

Domyślnie

Podobają, podobają

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    A że słonecznik wygląda jak z Corela, no cóż, nigdy nie obiecywałem że wszystko ma się wszystkim podobać. Ja robię takie jakie mi się podobają...
    porównanie Z Corelem to mz.gruba przesada - całość jest cudownie miękka również kolory dopasowują się do tej atmosfery
    słonecznik sam w sobie bardzo ładnie zrobiony ale ...... mnie osobiscie niesamowicie podoba się kadr i jest jeszcze jeden element tej fotki od którego nie mogę oderwać wzroku - to cudownie zrobione kłosy (pod każdym względem)
    tak czy inaczej nie zmieniam zdania -dla mnie fotka świetna

Domyślnie

słonecznik fajny, ale przeszkadza tej fotografii, burzy nastrój moim zdaniem.
    Landszafty w Twoim wydaniu to wyższa półka, nie ma co do tego wątpliwości/

Domyślnie

Ładnie, bardzo ładnie ... jest sielankowo i kojąco. Cóż można więciej oczekiwać od takiego pejzażu? Jak dla mnie bomba.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

mi się bardzo podoba

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów