Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: W pareczkie..

Domyślnie W pareczkie..

..spotkał ja łódeczkie

Domyślnie

Tak w sumie to jest spoko, ale...
    "Optycznie" leci w prawo, ale to wina brzegu, "złudzenie apteczne", i jakoś te kolory "biją po oczach"...
    FX/DX/CX/www

Domyślnie

Moze byc takie zludzenie z ta prawa - ale jest poziomowane do kladki kolo lodki - a co do kolorow - coz wiem, ze nie kazdemu sie spodoba
    Pozdr

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Malarskie i jak dla mnie bardzo ładne a to , że leci to leci.. ale teatrzyk dla dzieci - to jakis farszaski trend z tym " leci..." ??

Domyślnie

To, że leci, to nie zarzut... poprostu stwierdzenie, i to subiektywne... Nauczono mnie kiedyś, że "optycznie" takie kadry trzeba (wg innych nie trzeba) przekręcić trochę, by zrównoważyć i wyrównać. Rozmycie mi się podoba, fajne jest.
    FX/DX/CX/www

Domyślnie

MZ pieknie ci światło zagrało na wodzie i łódce...mi kolory odpowiadają i kadr mi odpowiada i wszystko mi odpowiada
    pozdr.

Domyślnie

Pozbyłbym sie wiekszej części zieleniny na dole, idąc bardziej w kierunku kwadratopodobnego kadru.
    Moim zdaniem zdjecie uzyska równowagę i bardziej wyeskponuje sie lódkę, jako element główny.

Uwazam, ze obróbka bardzo trafia w temat i swiatło zdjecia.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

B.ładnie.
    Światełko prima,a kadr tzeba troszku "uspokoić" i ...gitara....

Pozbyłbym sie wiekszej części zieleniny na dole, idąc bardziej w kierunku kwadratopodobnego kadru.
    Moim zdaniem zdjecie uzyska równowagę i bardziej wyeskponuje sie lódkę, jako element główny.
    To nie byłoby dobre.Ostrość poszła w "zieleninę" i jakby jej zabrakło,to kadr z łódką w roli gwiazdy pójdzie się pi......ć....tym bardziej ,że trzeba łagodniej polakierować skorupę...

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    B.ładnie.
    Światełko prima,a kadr tzeba troszku "uspokoić" i ...gitara....

To nie byłoby dobre.Ostrość poszła w "zieleninę" i jakby jej zabrakło,to kadr z łódką w roli gwiazdy pójdzie się pi......ć....tym bardziej ,że trzeba łagodniej polakierować skorupę...

Pzdr
    Andrzej
    a co ci tu po ostrej zieleninie, skoro chodzi o krypę
    jak juz te całe zdjecie potraktowano filtrem jakowymś, to ostrosc przestala byc elementem najwazniejszym.

Fakt, ze jednostkę pływajaca mozna by było nieco zgasic, ale to juz detal.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

A mnie tam zielenina ..... kalafiorem
    Odniosłem się tylko do tego zdjęcia...
    Zdania są,jak widać,podzielone,więc głos ma autor.....

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów