Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Capture NX

Domyślnie Capture NX

Jaka jest możliwość nabycia versji 2 ? Czy ona jest już dostępna czy narazie beta. Mam versję 1,3 i sprawdzam upgrade ale V.2 nie jest tam widoczna. Jest co prawda dostępny trial ale to tylko trial. Czy kupujący D3 dzisiaj będą mieli V2 ? Czy też V2 to osobna wersja, którą trzeba poprostu kupić, a te dodawane do sprzętu to tylko na zachętę ?

Domyślnie

Przeniosłem. Tu masz podobny wątek. http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=63557
    Tylko do pierwszych d3 dawali NX, wątpię czy teraz jeszcze jest. A juz o wersji 2.0 to bym nie śnił.
    Ciekawe czy z D700 zrobią promocję. Wtedy powinni dawać juz NX 2.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AdamCCS Zobacz posta
    Jaka jest możliwość nabycia versji 2 ? Czy ona jest już dostępna czy narazie beta. Mam versję 1,3 i sprawdzam upgrade ale V.2 nie jest tam widoczna. Jest co prawda dostępny trial ale to tylko trial. Czy kupujący D3 dzisiaj będą mieli V2 ? Czy też V2 to osobna wersja, którą trzeba poprostu kupić, a te dodawane do sprzętu to tylko na zachętę ?
    Powinna być dostępna, skoro 05.07 w Łodzi były jako nagrody w pudełkach. Zadzwoń do Sławka i się dowiedz.

Uprawnienia umieszczania postów