Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Młodzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TRenciak Zobacz posta
    te! .. nonacośtam..!
    i młodzi mają to do siebie, że nie potrafią nawet z szacunkiem do interlokutora podejść...
    nie "nonacośtam" tylko "nonnatus", ale to zbyt trudne przepisać poprawnie czyjś nick, nie?
    i to "te..." wszystko tłumaczy.
    trochę szacunku...
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

no właśnie.. a mnie uraziło takie głupie gadki o "lamentowaniu"
    Kultury oczekujesz.. kulture pokazuj!
    www.trphoto.pl
    D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek

Domyślnie

A mi sie podoba. Faktycznie troszke czerwonego zdjac i jest git. To w koncu nie "glamur" wiec nie ma co sie czepiac szczegolow. Widze emocje na zdjeciu i to mi pasuje.

PS. jak na daltoniste to masz bardzo kolorowy podpis
    Pozdrawiam!

Domyślnie

no właśnie.. a mnie uraziło takie głupie gadki o "lamentowaniu"
    Kultury oczekujesz.. kulture pokazuj!
    dziecko wyluzuj. chyba się nieco zapominasz.
    nie wydaje mi się żeby napisanie Ci "nie lamentuj" było brakiem kultury.
    a skoro Ty tak to traktujesz, to nie zazdroszczę.
    nawet jesli jednak to Cię rzeczywisćie uraziło, to nie powód by tak drwiąco udzielać odpowiedzi swojemu rozmówcy.
    o Tobie to świadczy nie o mnie, że nie szanujesz rozmówcy, bo i po co, nie?

Domyślnie

wyciac nalezy osobiste wycieczki zostawic tylko uwagi do foty i tyle reszty nie czytac

Domyślnie

Jezuuu.. .. ależ ty dumny jesteś ze swojego wieku... ile ty masz lat że traktujesz mnie jak przedszkolaka?
    Znasz takie słowo jak Hipokryzja?

Ale nie ważne ... skończmy to .. bo rzeczywiście chłopaki mają rację ... nie ma sensu tego ciągnąć

(ps. .. na przyszłość... z całą serdecznością powiem ... daruj sobie komentowanie moich zdjęć.. ok ?
    nawet gdybyś jakimś cudem .. miał je zachwalać pod niebiosa... ja podziękuję)
    www.trphoto.pl
    D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek

Domyślnie

TRenciak po co wystawiasz zdjęcia jeśli nie potrafisz znieść krytyki. Daltonizm nie jest powodem dla którego powinno się łagodniej oceniać fotki, po prostu uniemożliwia ci robienie dobrych zdjęć i tyle. Zacznij robić B&W, zatrudnij kogoś kto odróżnia kolory albo poproś dobrą wróżkę o pomoc. Większości na tym forum to nie obchodzi. Oceniają zdjęcie i albo im się podoba albo nie. Wyobraź sobie kucharza który zrobił ci paskudnie doprawioną zupę i tłumaczy się, że nie posiada smaku.
    Dodam tylko, że sam robię chyba gorsze foty. Nie umieszczam ich tutaj bo widzę, że nie jestem na odpowiednim poziomie do tego forum. Na razie się uczę.
    Kolego więcej dystansu do siebie.

Domyślnie

Przepraszam, dlaczego więc daltonista umieszcza podpis pod swoimi zdjęciami w czterech kolorach ? To nie złośliwość, po prostu ciekawy jestem. Mam byłego szwagra - daltonistę, który pracowaw w DTP - po prostu szef mu pisał kolory numerkami.
    Przepraszam za OT

Domyślnie

Jezuuu.. .. ależ ty dumny jesteś ze swojego wieku... ile ty masz lat że traktujesz mnie jak przedszkolaka?
    Znasz takie słowo jak Hipokryzja?

Ale nie ważne ... skończmy to .. bo rzeczywiście chłopaki mają rację ... nie ma sensu tego ciągnąć

(ps. .. na przyszłość... z całą serdecznością powiem ... daruj sobie komentowanie moich zdjęć.. ok ?
    nawet gdybyś jakimś cudem .. miał je zachwalać pod niebiosa... ja podziękuję)

chłopcze wyluzuj.
    sam zdecyduję, czy będę oceniał Twoje wątki czy nie, nie potrzebuję, ani Twoich rad, ani zgód na cokolwiek...

nie wiem co ma wspólnego: wiek z hipokryzją, ale domniemywam, że Ty wiesz...

a, i Jezusa w to nie mieszaj.
    ode mnie to tyle.
    amen.

Domyślnie

ja tez jestem daltonista zdiagnozowanym i mi sie nawet podoba

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów